Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Höstens Fixardag
2020-10-20 11:42
Hej MEDLEM,
eftersom ni medlemmar gjorde ett sådan fantastiskt jobb i våras så finns det inte så mycket kvar att "ta tag i" denna höst, därför ställer vi i hösten fixardag.
Men vi kommer åter med en ny arbetsdag till våren som vanligt, hoppas vi ses då.

Klybbstyrelsen
Bingolottos Julkalender
2020-10-19 18:54
I år fyller Bingolottos julkalender 20 år!
Julkalendern innehåller vinster för miljoner och den som köper kalendern kan vinna 1 miljon direkt på skrapet!
Dessutom finns chansen att vinna FärgFemman varje dag!
BingoLottos Julkalender är en stark tradition som under sina tjugo år  genererat 307 miljoner till svenskt föreningsliv!

Vill du vara med att stötta FFF och föreningslivet, köp en kalender av oss till priset av 100 kronor,
Alla aktiva kommer att sälja årets kalender.

Inställd Julmarknad
2020-10-08 10:42

Om olyckan skulle vara framme
2020-10-06 17:23
hejsan Jag får många frågor om hur man anmäler Idrottsskada till Folksam så här kommer information om detta, https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/forsakring-genom-riksidrottsforbundet
Denna försäkring MÅSTE kompletteras med ytterligare en försäkring för våra aktiva spelare, och som aktiv har man den automatiskt när man betalat sin licensavgift

Kansli Frillesås FF
Utförsäljing av Härryda Karssons korvpaket
2020-09-30 10:47
Härryda Karlssons goda korvar, perfekt till grillen
hejsan medlem,
i samarbete med vår sponsor Härryda Karlsson har vi satt ihop några "Grillpåsar" med goda korvar, begränsat antal så det är först till kvarn som gäller.

Övriga korvpaket,  säljer vi nu styckvis (köp så många du vill)
Pris 25kr/st. (endast Chorizo och Bratwurst kvar)
Du beställer endast via kansliet frillesasff@telia.com 0703854582
Betalar gör du till vårt swish nummer 1231605005 (OBS betala inte i förskott)