Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 574 medlemmar, där 389 är aktiva varav ca 332 är under 21 år

Hallen är stängd nedanstående datum
2019-12-13 13:07
hej på er ledare,
se stängningsdatumen i vår Idrottshall

2019-12-23 Dag innan julafton

2019-12-24 Julafton

2019-12-25 Juldagen

2019-12-26 Annandag jul

2019-12-31 Nyårsafton

2020-01-01 Nyårsdagen

2020-01-05 Trettondags afton

2020-01-06 Trettondagen

Kansli FFF

Viktig nyhet – Obligatoriskt registerutdrag
2019-11-19 19:10
Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 januari 2020. Registerutdrag ska alltid ske vid nytillsättningar av t ex ledare.

Föreningen är ansvarig för att kontrollen genomförs och de som berörs är föreningens alla ledare, styrelsemedlemmar samt kanslist.

Ledare, styrelsemedlemmar och kanslist kommer få beställa registerutdrag från polisen och visa upp för föreningen. Registerutdrag beställs hos polisen http://bit.ly/utdrag-idrott vilket tar ca 5 min. Skrivare och scanner/kamera behövs. Det tar c:a 2 veckor att få hem registerutdraget.

Kansliet kommer ha öppet fem kvällar under perioden mitten januari – mitten februari där registerutdrag kan visas upp. Styrelsen har utsett Mats Elgstrand, Jonas Aspling och Christer Samuelsson till kontrollanter. Registerutdraget behålls av innehavaren och kommer alltså inte sparas eller kopieras av föreningen.

OBSERVERA att det är krav på att visa upp registerutdrag för att kunna fortsätta som ledare / styrelsemedlem.

Mer information kommer att ges till ledare vid kommande sektionsmöte.
Se även dokumentet Registerutdrag FFF.pdf »

Ni kan också kontakta undertecknad vid eventuella frågor

Jonas Aspling
Nu lanserar vi vår utökade webshop
2019-11-06 14:38
Vi har nu ett samarbete med Podiumstore beträffande profil och fritidskläder mm.
kika på vårt nuvarande sortiment, mer kommer vad det lider.......klicka här

I klubbhuset finns det lite olika tröjor i olika storlekar om du är osäker på din storlek.

samtliga produkter är certifierade av Svanen, GOTS, och Oeko Tex.
All bomull är 100% ekologisk och Fairtrade-certifierade
Nästa steg av vårt Admin system är här
2019-09-25 12:00
Nu när det är det dags för en ny innebandysäsong att starta upp så vi har lite nyheter att informera er om.
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.
Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
Kopplat till dessa nyheter är ett företag som hanterar våra betalningar, frågor kring betalningar besvaras därför av Billmate direkt: info@billmate.se  eller 040-303500.
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Nu ser vi fram emot många roliga träningar och matcher!

Klubbstyrelsen Frillesås FF

Händer det att du handlar på Internet ibland?
2019-09-10 12:27
Nu finns Frillesås FF anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer Frillesås FF med hela 50 kr!
Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Frillesås FF.
Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/frillesasff/intro/
Tabell Div 3 Damer
Tabell Div 7 Herrar