Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 577 medlemmar, där 391 är aktiva varav ca 320är under 21 år

Uppdaterade riktlinjer från SFF!
2020-05-29 16:52

Svenska Fotbollförbundet har idag uppdaterat sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Vid presskonferens med Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelades fredag 29 maj att de allmänna råden till idrotten ändras från och med den 14 juni. Detta gör det möjligt att starta upp tävlingsverksamheten för svensk seniorfotboll. FHM aviserade samtidigt vid presskonferensen att uppdaterade riktlinjer för resor kan komma under den kommande veckan varför även SvFF:s riktlinjer kan komma att uppdateras ytterligare.

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas. SvFF har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar, distriktsförbund och andra berörda parter.

Du har väl inte missas vårt Friskvårdsebjudande till alla Medlemmar
2020-05-13 19:46

Medlemserbjudande 1 april-20 - 30 april-21

Som medlem i Frillesås FF erhåller du 20% rabatt på valfritt årskort på Nordic Wellness,
en förutsättning är att du kan visa upp ditt medlemskort när du köper ditt kort.
Medlemskortet finner du endast i vår medlemsapp.
Har du  ännu inte laddat ner SportAdmins MedlemsApp!

Gå in och ladda ner den idag!

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

I medlemsappen finner du följande funktioner.
  • Digitalt medlemskort direkt i telefonen
  • Föreningskalendern, svara på kallelser
  • Samåkningsfunktion till matcher
  • Utskick och föreningsnyheter
  • Betala fakturor direkt i appen
  • Kontaktuppgifter till lagkamrater
  • och mycket mycket mer

Om ni har några frågor eller funderingar når ni SportAdmin på info@sportadmin.se

Klubbstyrelsen Frillesås FF
Information om Bingolotto lotter
2020-05-05 12:19
Hej medlem,
har fått information från Folkspel att samtliga bingolotter är slut på lagret, man har därför kvoterat ut till säljande föreningar, vilket inneburit att vi endast får 20st fysiska lotter resten av våren.
Så om du inte nödvändigtvis vill ha en fysisk lott i din hand så kan du köpa en digital dito,
du behöver registrera ett konto och så behöver du en Smart mobil telefon.
Klicka på länken nedan eller klicka på bilden nere till höger på vår hemsida.

lycka till
Klubbstyrelsen

Nya riktlinjer angående publik på matcher och träningar
2020-04-27 14:07

Svenska  Fotbollförbundet (SvFF) har i fredags 24/4 tagit fram nya riktlinjer angående publik på träningar och matcher för att säkerställa att beviljade ungdomsmatcher kan genomföras.

Följande gäller från Måndag 27/4 för alla Frillesås FFs lag samt fotbollsskolan.

1.     Laget informerar alla spelare och föräldrar att vi skarpt uppmanar att lagets alla matcher och träningar genomförs utan publik. Kiosken kommer till följd av detta att hållas stängd.

2.     Varje lag utser minst en person som säkerställer ovanstående och vid behov uppmanar personer att lämna match/träningsplanen.

Dessutom gäller tidigare kommunicerade riktlinjer.

Frillesås FF Fotbollssektion
Öppen träning - för barn och ungdomar som inte tillhör något fotbollslag.
2020-04-19 16:56

Från och med fredagen den 24/4 kommer det att finnas möjlighet för fram för allt ungdomar/barn som inte spelar i något lag att komma till IP för att spela fotboll.

Träningen börjar 17.30 och håller på till 18.30. Vi kommer att köra uppvärmning innan vi spelar match. Om det finns önskemål om övningar kommer vi att tillgodose det.

För frågor kontakta Kicki på telefon 0704563118

Varmt välkomna