Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 513 medlemmar, där 389 är aktiva varav ca 319 är under 21 år

Temakväll om droger och doping
2019-10-16 15:41
Föräldrar och Ledare,
välkommen till en temakväll som ger svar på många frågor. SISU Idrottsutbildarna och Kungsbacka kommun medverkar för att prata om hur ni kan arbeta vidare i er förening.

Datum  23 oktober, kl 18.00 - 21.00 (fika kl 17.30)
Anmälan: Anmälan görs senast 21 oktober på du hittar länken här

Plats:  Kolla områdeslokal, vån 2 i idrottshallen
Kostnadsfritt    Utbildningen finansieras av Kungsbacka kommun samt Idrottslyftet.

Frågor  Rikard Boman 070-341 42 66

Höstens Fixardag börjar närma sig, 3 november 10-14
2019-10-08 17:05

Höstens Fixardag blir SÖNDAG 3/11 kl 10-14

då vi samlas för att kavla upp ärmarna och fixa med vårt klubbhus.

Det kommer att bli både inne och utearbete så kläder efter väder är det som gäller.

Vi behöver ha så mycket hjälp som möjligt.

Varje lag bör därför ordna med minst en föräldrar/ledare till denna dag.

OBS! För att underlätta vår planering behöver vi ha era anmälningar snarast OBS!

Efter väl genomfört arbete blir det grillning.

Anmäl er till Mats på Kansliet

Telefon:   0703-85 54 82

E-post:    frillesasff@telia.com

VÄLKOMNA!

/Styrelsen

Nästa steg av vårt Admin system är här
2019-09-25 12:00
Nu när det är det dags för en ny innebandysäsong att starta upp så vi har lite nyheter att informera er om.
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.
Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
Kopplat till dessa nyheter är ett företag som hanterar våra betalningar, frågor kring betalningar besvaras därför av Billmate direkt: info@billmate.se  eller 040-303500.
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Nu ser vi fram emot många roliga träningar och matcher!

Klubbstyrelsen Frillesås FF

Händer det att du handlar på Internet ibland?
2019-09-10 12:27
Nu finns Frillesås FF anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer Frillesås FF med hela 50 kr!
Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Frillesås FF.
Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/frillesasff/intro/
Vi gjorde det tillsammans
2019-09-02 12:28
Vi passerade med råge över tusen gilla markeringar på "Gilla" Maria Åkerberg" tävlingen,
närmare bestämt 1146 gilla på Facebook  och 213 gilla på Instagram.
BRA JOBBAT ALLA och STORT TACK!
denna tävling genererade  totalt 13590 kr till Föreningen, tack Maria Åkerberg för detta!

Tabell Div 3 Damer
Tabell Div 7 Herrar