Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Frillesås FF
Fotboll
U 16
Välkomna till Frillesås U16 hemsida.
Träningsläger med 26 av våra 28st killar i Frillesås U16.

Vi är ett bland lag där största delen är 04or men det finns även 05,03. Vi är killar från både Frillesås och Åsa som gillar fotboll, träna och att ha roligt ihop. Vi blir gärna fler om det finns några sugna på att prova. För träningstider kolla gärna kalendern och för mail till tränare kolla på truppen. Tränare är: Peter Ahlqvist 0706-183089. Mikael Andersson 0762-443193. Andreas Bohlin 072-5457030.

För mer kontakt uppg och roller kolla under truppen.Info om säsongen 2020
2020-02-07 19:29
Kul med seger i Veingecupen igen. Härligt att se att vi både har bredd och spets.
Hej alla!

Efter en del funderande bland oss tränare om hur vi tänkt göra säsong 2020 hade vi ett spelarmöte för att känna av och även se hur intresset är i vår spelartrupp. Glädjande nog var responsen överraskande positiv både vad det gäller antal spelare och intresset bland killarna att köra fullt denna säsong. Tack vare det höga intresset kommer vi att välja att anmäla 2 lag till seriespel. Vi är närmre 30 spelare och hoppas med denna utmaning att kunna stimulera alla spelare på bästa möjliga sätt. Det här är första gången på länge som Frillesås FF har 2 lag i seriespel i denna åldern varav ett lag I Göteborgsserie och ett i Hallandsserie. Detta gör vi av 2 orsaker, dels för att få möta nya lag och slippa "möta varandra" i Hallandsserien.
Detta kommer att medföra en hel del arbete som vi måste få hjälp med i form av t ex körningar, kiosk, snabba svar på kallelser andra uppgifter kring laget så att vi tränare kan fokusera på träning och match i första hand. Ha alltid koll i kalendern på aktiviteter och prenumerera på den. Ladda gärna ner appen Sportadmin för full koll på allt. V.8 kör vi full träning ute.

Föräldrar hjälp oss  nu att få denna sista juniorsäsong så bra det bara går och att vi avslutar med lika många killar in som ut ur säsongen!

Vi har fått ett bra tillskott i vårt tränarteam i form av Lars Johansson, Olles pappa. Men som vi nämner ovan så finns det många andra uppgifter som vi måste ha hjälp med. Hör av er tack!


Hälsningar

Andréas, Peter och LarsTrevlig senior debut för flera i utv laget.
2019-09-03 10:32
6st killar som testade att lira i vårat utv lag.

Hej.


Det var med glädje och stolthet som vi presenterade oss lite mer på allvar i Frillesås senior sammanhang. Förut har Robin, Kevin och våra P03or Mackan Felix visat framfötterna här.

Men denna gången var vi hela 5st P04 och en liten men fint rörlig P05 Wictor med.

Alla klarade sig mycket bra, och vi visade med hjälp av våra trevliga A-spelare upp ett stundtals underhållande spel. Att vi förlorade matchen med 0-2 är ju otroligt, men spelar mindre roll.

Man märker hur killarna växer för varje minut de lirar, då de ser att det här var inget svårt.

Fick mycket beröm av flera runt planen för att killarna har bolltrygghet och spelförståelse.

Även motståndarna instämde då de stundtals inte fick låna bollen. 

Och som en av de mest rutinerade A-spelarna sa som satt på bänken och tittade.

Fan nu får man försöka spela 5år till när det kommer upp massa såna här killar av denna kalibern.

Så jävligt stolt men trött tränar Peter som fick förmånen att spela med våra killar i en riktig match.

En dröm sedan de var ca 3 äpplen höga.

Tackar för det.


Nya match kläder tvättning. Viktigt
2019-08-22 20:39

Hej Alla.


Nu har vi börjat att dela ut de nya matchställen.

Att tänka på är att de inte får tvättas med sköljmedel.

Och inte heller vita shorts med gröna strumpor/tröja såklart.

De får inte heller köras i torktumlare.

Bra om alla kan hålla detta så att kläderna behåller sina sportiga funktioner med andning m.m.

OBS! kolla så era ungdomar svarar på kallelser och om ej kommer på träningar meddeladas på chatten.

Ha de gött önskar tränarna.

Viktigt om kallelser och läses även av föräldrar tack.
2019-04-22 19:33

Hej Alla.


Tack för en rolig påskhelg. Det är kul att se att vi kan prestera så bra när alla killar är på G och kämpar tillsammans. Vi har även fått beröm från B-lagstränaren om att de killar som deltog där gjorde bra ifrån sig. Kul!


Den förbättring som nu måste ske är att alla svarar på kallelser så fort det går. Vi lägger mycket tid på att ha koll på vilka som kan och inte. Vi måste veta hur många som kommer på matcher och andra händelser. Vi har märkt att många av ungdomarna själva har ansvaret att svara, det är bra men vi ber ansvariga vuxna att ha lite koll på att det svaras i god tid, trots påminnelser så får vi fortfarande inte svar från alla. Ska vi tränare orka krävs det en rejäl förbättring tack.


Vi har ju tyvärr fått dra bort ett av våra lag i seriespelet då det känns skakigt med deltagandet på en del håll. Nu ligger både B-lags- och P05 -serie i våran U16 kalender, de kommer behöva ca 4st killar till alla sina matcher, så även där måste vi ställa upp och spela, annars rasar allt.


Även sms kedjan om träning måste bli bättre, om man inte kan, vill vi gärna ha minst 1tim innan att man inte kommer och gärna orsak. Vi tränare ringar varandra innan varje träning och försöker planera, men vi är chanslösa då vi inte vet om där står 12 eller 29 killar vid träningsstart. Vi stressar hem från jobb och ibland slutar tidigare för att hinna. Vi vägrar bli en fritidsgård dit man kommer när man har lust.


Vi vill även nu gärna ha igång samtliga goa killar att komma ofta på det som erbjuds.


Självklart finns det många som sköter sig klockrent men den skaran behöver växa.


Med vänlig hälsning Tränare som vill/försöker erbjuda bra rolig utvecklande fotbollsmiljö.


Nu försöker vi dra igång fotbollen så bra det går.
2019-02-13 11:37
När gräset är grönt vill vi vara redo att spela rejäl och fin fotboll.

Hej alla.

Nu börjar den mer riktiga fotbollssäsongen med trä måndag den 18/2. Vi samlas vid kiosken inne och startar med lite prat innan vi går ut till KG planen. Vi vill/önskar att samtliga kommer börja dyka upp på träningar från och med nu i den mån man kan. Vet att vintersporter har träningar och de går först. Men har man inget är det till säsongens fördel om man börjar komma. Går även bra att vara med det som går eller bara vara där vid lite mindre åkommor.

Glädjande är att det även kommer starta ett utv/b lag i Frillesås i år. Så vi kommer kunna varva upp killar hit med för alla som vill ha utmaningar (mest kanske P02,03?) . Vi kommer med detta kunna krympa avståndet till seniorspel på ett fint/mjukt sätt. 

Det kommer komma inbjudan om SMS grupp till samtliga killar. Där vi tränare kan ha koll på vilka som motförmodan inte kan träna.

Ber alla uppgradera era uppgifter i Sportadmin om ni bytt Mail eller mob. Alla större aktiviteter skickas ju ut i mail form där vi kräver att samtliga blir bra på att svara så fort det går. Synka gärna vår kalender med eran eller/och ladda ner Sportadmin appen.

Vi uppgraderar kalendern löpande och lägger in mer grejer efter det att vi vet intresset och vad vi vill/kan få in. 

Träningsmatcher börjar med start 23/2 att rulla på. Alla kommer inte spela alla, men får vi in många killar till träningar försöker vi få till mer matcher och främst då mot typ P03 för våra äldre killar.

Alla P04 glöm inte att skriva på och ta med licens dokumentet som just ligger under dokument menyn, om ni inte fick med er det på mötet. Där ligger även våran träningsmatris för den som är sugen på att veta vad vi kommer försöka ha som röd tråd med träningarna.

Lite datum som är bra att inte boka upp annat som läget är nu.

Mars 30/3 lör Åby träningscup. Några P03 med? En dagars cup Bet av P04 lagkassa.

April 14/3 sön Lassabollen Ulricehamn. Måste ha med P03 med för att få lag?. Bet av P04 lagkassa.

April 20-22 står på väntelista Future cup i GBG. 1st P03 med. Bet av P04 lagkassa om vi kommer med?

Juni 6-9 Träningsläger Båstad Alla med. Kostnad kommer senare och intresse anmälan.

Aug 1-4 Eskilcupen. Intresseanmälan kommer snart till alla. Sedan får vi se om vi skickar ner 1 eller 2 lag.

Kostnad tillkommer även här.

Okt 18-20 Quality cup Vänersborg/Trollhättan. Kallelser kommer innan semestern när vi vet intresse hos gossarna. Några P03??. Kostnad tillkommer även här.

Vi kommer ju att försöka få till försäljningar m.m. som kommer att subventionera främst de aktiviteterna där alla har möjlighet att deltaga.  

Nu gäller det att få ihop allt med grabbar som är positiva och drivande på träningar/matcher. Så alla föräldrar hjälp oss att få till hög närvaro på allt. Då kommer vi tränare bjuda tillbaka allt vi bara kan för att få till ett grymt bra 2019.

MVH 6st förväntansfulla tränare.Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 19/09 18:56 
Fotbollssektionen, 14/10 10:41 
Fotbollssektionen, 08/10 12:35 
Fotbollssektionen, 22/02 21:42 
Fotbollssektionen, 09/05 23:29 
Fotbollssektionen, 15/09 09:17 
Nyheter från föreningen
Frillesås FF, 26/02 12:50 
Frillesås FF, 09/02 12:03 
Frillesås FF, 16/01 11:15 
Frillesås FF, 10/01 14:12 
Frillesås FF, 15/12 19:15 
 
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor
Guld Sponsor