Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Frillesås FF
Fotboll
U 16

Välkomna till Frillesås U16 hemsida.
Träningsläger med 27 av våra 28st killar i Frillesås U16.

Vi är ett bland lag där största delen är 04or men det finns även 05,03. Vi är killar från både Frillesås och Åsa som gillar fotboll, träna och att ha roligt ihop. Vi blir gärna fler om det finns några sugna på att prova. För träningstider kolla gärna kalendern och för mail till tränare kolla på truppen. Tränare är: Andreas Bohlin 072-5457030. Lars Johansson 070-8467733 och Peter Ahlqvist

För mer kontakt uppg och roller kolla under truppen.Hallandsträningar matcher?
2020-09-03 11:26
HFF SOL Hallandslag

Finns möjlighet att träffa och lira lite boll med andras lags P04 eller P05 om man vill utmana sig själv lite.

Vi tränare tycker det hade varit gööör roligt om några vill prova.

   

Datum för samlingar med HFF SOL Hallandslag är klara 15-19 år.

Planeringen för höstens och vinterns samlingar för Hallandslag flickor och pojkar 15-19 år (för spelare födda 2005-2001) är nu färdig och inbjudan är utskickad till de spelare som redan är anmälda i HFF SOL.

 

Ni spelare som inte är anmälda till HFF SOL Hallandslag gå in på Hallands fotbollsförbunds hemsida och anmäl ert intresse.

https://halland.svenskfotboll.se/utbildning/spelare/distriktslag/

MVH Tränarna Frillesås FF P 16 som vill att vi syns och tar plats.

 

Viktig info om läget i laget och hjälp som behövs.
2020-04-20 19:16

Hej alla.

Det är konstiga tider där allt är svårplanerat. Vi har inte kunnat ha något föräldrar möte och hoppas kunna ta det lite senare under året.

Men snabb läges rapport är att vi nu helt plötsligt skall starta med seriespel samtidigt som vi har någon träningsmatch kvar som vi vill spela.

Vi behöver nu ha hjälp av samtliga föräldrar och ungdomar att bli bättre på att svara på kallelser och ställa upp att köra ibland. Detta är det vi tränare måste få att funka för att orka. Vet att flera av grabbarna sköter kallelserna själva men få de att svara snabbare när möjlighet finnes och gör vad ni kan för att de skall kunna vara med på så mycket som möjligt tack.

Vi bad ju även om hjälp tidigare i år utan speciellt mycket reaktioner. Men vi löser det om vi bara får er alla att bidra lite envar.

Får inte bli att man bara är med på roliga hemma matcher, utan skall balansen funka så behöver alla vara med på det man kan. Vi försöker som vanlig att rulla runt efter vad vi tycker passar och intresse i gruppen och lika hemma borta m.m.  Så ha koll på kalendern för där ändras en hel del med kort varsel på aktiviteter nu.

Det är nu som ni skall med och kolla då de ibland spelar riktig fotboll och fin, mot när de var små och söta och käkade gräs och tittade på flygplan under matcherna, om 2 år är de vuxna våra goa gossar.

MVH tränarna U16


 

Viktig info om cup och annat.
2020-03-13 07:19

Hej alla.


För alla som skulle spelat i Futurecup under Påskhelgen så är den tyvärr inställd tack vara Corona viruset.

Synd då det var spännande lag och bra spelschema för vår del, men ser om vi inte kan lägga in någon kul träningsmatch eller annat där istället.

Vi har ju även tagit det svåra beslutet att dra bort ett lag ur seriespel på grund av flera faktorer, som att vi märker att flera killar inte tränar som vi hoppats och att vi inte än vet med säkerhet att alla börjar som vi trott, detta till att klara dra runt hela 2 lag. Är ju även en svår sak att få tillräckligt med folk att ställa upp och köra har vi märkt.

A lag är på och vill ha spelare redan och då har ju inte ens B/utv laget börjat spela än.

Sedan så är Hallandsserien rekord stor med 13 lag där halva gänget är från Halmstad och längre ner.

Även Coronaviruset är där och skapar en oviss när framtid.


Så vi tror att detta räcker gott och väl då det bara är lag med ganska hög kaliber kvar viket vi är grymt stolta för att vi finns kvar och kämpar på mot de stora drakarna, stor del av de småföreningar typ FFF har ju inga över P05 lag kvar.

Men så att alla vet vägrar vi bli ett hobbylag/fritidsgård där man kan spela lite när man känner för det.

Utan det kommer vara full fokus på vårat lag där de som tränar och visar framfötterna kommer att spela betydligt mer än de som inte gör det. Sedan kan det bli spel med A/b lag som eventuella extra matcher, men det stora focusen är att prestera bra fotboll i U16, då det kommer vara bättre fotboll där stundtals än i andra lag hoppas vi.

Vi spelade en träningsmatch i onsdag där spelat stundtals var mycket bra och vi tränare fick gåshud på vad killarna kan när de väl vill. Tänk när alla tränat mer och vi skulle få ihop det helt. (Mamma Mia)

MVH tränarna U16

Peter Andraes och Lars


Info om säsongen 2020
2020-02-07 19:29
Kul med seger i Veingecupen igen. Härligt att se att vi både har bredd och spets.
Hej alla!

Efter en del funderande bland oss tränare om hur vi tänkt göra säsong 2020 hade vi ett spelarmöte för att känna av och även se hur intresset är i vår spelartrupp. Glädjande nog var responsen överraskande positiv både vad det gäller antal spelare och intresset bland killarna att köra fullt denna säsong. Tack vare det höga intresset kommer vi att välja att anmäla 2 lag till seriespel. Vi är närmre 30 spelare och hoppas med denna utmaning att kunna stimulera alla spelare på bästa möjliga sätt. Det här är första gången på länge som Frillesås FF har 2 lag i seriespel i denna åldern varav ett lag I Göteborgsserie och ett i Hallandsserie. Detta gör vi av 2 orsaker, dels för att få möta nya lag och slippa "möta varandra" i Hallandsserien.
Detta kommer att medföra en hel del arbete som vi måste få hjälp med i form av t ex körningar, kiosk, snabba svar på kallelser andra uppgifter kring laget så att vi tränare kan fokusera på träning och match i första hand. Ha alltid koll i kalendern på aktiviteter och prenumerera på den. Ladda gärna ner appen Sportadmin för full koll på allt. V.8 kör vi full träning ute.

Föräldrar hjälp oss  nu att få denna sista juniorsäsong så bra det bara går och att vi avslutar med lika många killar in som ut ur säsongen!

Vi har fått ett bra tillskott i vårt tränarteam i form av Lars Johansson, Olles pappa. Men som vi nämner ovan så finns det många andra uppgifter som vi måste ha hjälp med. Hör av er tack!


Hälsningar

Andréas, Peter och LarsTrevlig senior debut för flera i utv laget.
2019-09-03 10:32
6st killar som testade att lira i vårat utv lag.

Hej.


Det var med glädje och stolthet som vi presenterade oss lite mer på allvar i Frillesås senior sammanhang. Förut har Robin, Kevin och våra P03or Mackan Felix visat framfötterna här.

Men denna gången var vi hela 5st P04 och en liten men fint rörlig P05 Wictor med.

Alla klarade sig mycket bra, och vi visade med hjälp av våra trevliga A-spelare upp ett stundtals underhållande spel. Att vi förlorade matchen med 0-2 är ju otroligt, men spelar mindre roll.

Man märker hur killarna växer för varje minut de lirar, då de ser att det här var inget svårt.

Fick mycket beröm av flera runt planen för att killarna har bolltrygghet och spelförståelse.

Även motståndarna instämde då de stundtals inte fick låna bollen. 

Och som en av de mest rutinerade A-spelarna sa som satt på bänken och tittade.

Fan nu får man försöka spela 5år till när det kommer upp massa såna här killar av denna kalibern.

Så jävligt stolt men trött tränar Peter som fick förmånen att spela med våra killar i en riktig match.

En dröm sedan de var ca 3 äpplen höga.

Tackar för det.


Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 12/10 19:00
2 - 1  
Lör 10/10 15:00
5 - 1  
Mån 5/10 19:00
6 - 1  
Lör 3/10 14:00
3 - 2  
Sön 27/9 13:45
3 - 0  
Lör 26/9 14:00
1 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 29/09 08:29 
Fotbollssektionen, 14/10 10:41 
Fotbollssektionen, 08/10 12:35 
Fotbollssektionen, 22/02 21:42 
Fotbollssektionen, 09/05 23:29 
Fotbollssektionen, 15/09 09:17 
Nyheter från föreningen
Frillesås FF, 20/10 11:42 
Frillesås FF, 19/10 18:54 
Frillesås FF, 08/10 10:42 
Frillesås FF, 06/10 17:23 
Frillesås FF, 29/09 08:35 
 
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor
Guld Sponsor