P 07-06

Välkommen till en ny säsong
Nu är vi igång med 2 träningar i veckan. Tiderna hittar man i kalendern.
Protokoll från föräldramöte
2020-03-03 09:02

Föräldramöte 2020-02-18

Träningstider:

Måndagar 17.00–18.30
De som vill kan vara kvar på IP efter skolan.
Onsdagar 17.30–19.00

Vi kommer att ha lite längre upplägg med uppvärmning och träning så att laget vet vad de tränar på, kan se progression samt förstår syftet. Ansvarig för uppvärmning/kondition/fys. är Åsa och ansvarig för fotbollsträningsupplägg är Andreas.

Ställ gärna frågor till era barn när de kommer från träningen om vad de tränat på och hur de upplevt träningen så har vi bra möjlighet att befästa kunskapen samt fånga upp om det är något som inte känns bra, eller som känns bra. Återkoppla gärna om det är något vi behöver veta.

Vi behöver veta hur många som kommer på träningen för att bäst kunna planera övningar så gå in i sportadmin-appen och markera era barn som icke tillgängliga om de inte kan komma.

Vi har anmält ett lag för seriespel vilket innebär att alla inte kan spela alla matcher. Anmäl gärna i god tid om ni ska vara bortresta någon period så kan vi planera in ert barn på andra matcher.
Matcherna kommer att fördelas rättvist så att alla får speltid.
Kioskschema/matchvärdsschema kommer så fort vi vet hur matcherna ligger. Tilldelas ni ett datum ni inte kan så byt med någon annan förälder/vårdnadshavare.

Kung Frilles cup:

Vi kommer att anordna en endagscup den 13:e april för att starta igång säsongen samt tjäna pengar till lagkassan. Alla som finns tillgängliga behöver hjälpa till. En kallelse till er vuxna gällande deltagande kommer inom kort.
Under dagen kommer vi ha kiosk, lotter mm för att stärka lagkassan.

Förslag på en övernattning för laget i anknytning till säsongen har kommit. Vi undersöker möjligheter till det.

Eskilscupen
Vi åker ner med två bussar som vi fått låna gratis. Vi kommer åka mellan matcherna i dessa bussar samt gemensamt ner.
Åsa, Kalle och Andreas bor med laget torsdag-lördag och Åsa och Kalle bor med laget lördag-söndag.

De föräldrar som är nere på cupen får gärna hitta på aktiviteter med barnen när det inte är matchtid.

Kostnad för cupen är 30 000 kr och vårt mål är att det inte ska kosta något för någon att vara med.
Vi har ansökt om pengar från Sandklefsfonden och hoppas få ett litet bidrag därifrån.
Vi säljer bingolotter vilket genererar pengar till laget. Cupen hoppas vi också ska ge pengar.
Förhoppningsvis får vi vara med på att städa kusten, vilket ger 5000 kr till lagkassan.

VI planerar att ha en bakluckeloppis eller motsvarande för att samla in pengar.
Vi diskuterade även att sälja kol och toalettpapper men enades om att lägga det på framtiden om det kommer att behövas. Kommer vi sälja tex kol kommer vi att se över kraven så att det inte blir allt för betungande.

Vi har kontaktar Lockeroomtalk för att ev. få besök av dem i vår. https://lockerroomtalk.se/

Vi börjar spela 9 mot 9 vilket innebär förändringar från förra året. Mer kan ni läsa här:

Om någon känner till något fotbollsläger i sommar får ni gärna dela det i gruppen då det finns flera som gärna åker på läger.

Problem med knä och hälar:

Svenska fotbollsförbundet har ett avtal med Folksam kring detta så har erat barn problem kan ni ringa 020-44 11 11 för att få en läkartid för utredning om ev. Slatter.

Om man som förälder/vårdnadshavare har svårt att hinna med lagaktiviteter, körningar eller behöver hjälp med aktiviteter som kostar pengar (vi hoppas klara oss utan kostnader) så hör av er till Åsa på mail: zowievildblomma@yahoo.com eller telefon 0737-586426 så får vi hitta en lösning.

Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att delta på allt.

Vi ser gärna att killarna inte förtär sötsaker och dricka innan eller mellan matcher. Bra sömn och mat innan match är alltid bra.

Med vänlig hälsning, ledarna

Stort tack!
2019-10-05 08:28
Dom tappra förlorarna i årets sista match.
Vill börja med att tacka för våra gåvor och en som alltid lika rolig föräldrarmatch!!

Som vanligt tar vi ett uppehåll under oktober för att vila hjärnorna från fotbollen och låta vintersporterna få köra igång ostört. Sen under november startar vi upp lågsäsongen där vi i år ska träna inne i hallen under november och december. Det kan vara så att vi behöver att någon förälder tar något pass under vintern då Fredrik har gått över till bandyn (på is😉) samt att Åsa och Andreas kan vara iväg på annat som krockar ibland.

Tack återigen för en fantastiskt rolig säsong med 61 träningar och 32 matcher samt fina Eskilscupen!
//ledarna

Ps,Tänk på att era vintersporter ska prioriteras i första hand under lågsäsong.
Ombyte på match.
2019-09-08 14:34
Hej, kul att ni sköter kläderna klockrent!
Men.. vi önskar att killarna byter om till matchkläderna på plats. Inget tvång på att dom ska duscha men att vi byter om gemensamt.
Mvh: Ledarna.
Eskilscupen
2019-07-19 16:49
Hej på er i sommaren, Vi närmar oss nu Eskilscupen. Lottningen för Fredag har kommit . Ni finner lättast information om matcherna på cupens egna app.

Samling för avresa 1/8 12.00 på IP. Om man behöver hjälp med transport är det viktigt att man säger till i tid.

Lag1 Loke, Sebbe, Lukas, Lukas, Eric, Max, Wille, Alex,(Bastie.)

Lag2. Theo, Kevin, Oscar, Arvid, Victor, Pontus, Leo, Anton,(Jonathan)

Packlista: luftmadrass/liggunderlag, kudde, täcke/sovsäck, hygienartiklar, tränings/matchkläder, vattenflaska, FOTBOLLSSKOR OCH BENSKYDD!!

2019-04-25 09:15
Japp, då var det dags för ko släpp på gräset idag. Det betyder att vi från och med idag tränar 1,5 timme🐃🐃

Till matchen på söndag är det återigen dom svarta kläderna som gäller. Vi kommer spela i dessa tills vi får våra nya match kläder.

Det kommer erbjudas extra träningen med p05 på onsdagar och då får alla som vill delta. Kommer återkomma med vilken tid som gäller för den.

Onsdag 8maj kör vi ett föräldrarmöte, skickar ut kallelse för den.
Sön 11/10 07:00
Lör 10/10 10:30