Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Vi öppnar för träning inomhus för barn och unga
2021-01-22 14:41
Idag fredag 22 januari har vi beslutat att öppna för idrottsträning inomhus i föreningsregi, för barn och unga födda 2005 eller senare. Vi har tagit beslutet efter samordning med övriga kommuner i Halland samt smittskyddsansvariga på Region Halland och med stöd av regeringens undantag i restriktioner för barn och unga.

Vi öppnar kommunala idrottslokaler från och med måndag 25 januari under förutsättning att träning kan ske på ett smittsäkert sätt. Vi kommer att märka upp hur många personer som maximalt får vistas i idrottslokalerna med hänvisning till pandemilagen, men det är upp till varje förening att se till att detta följs! Det är också upp till varje förening att tillämpa andra smittskyddsåtgärder såsom tillgång till handsprit, se till att det inte blir trängsel vid tex in- och utpassage, att träna i mindre grupper och att träna utomhus när det är möjligt. Omklädningsrummen kommer att vara fortsatt stängda.

Folkhälsomyndigheten har bra information om ansvar för varje enskild individ och ansvar för föreningen. Tänk noga igenom hur ni kan bedriva er träning på ett smittsäkert sätt!

Information till idrottsföreningar och träningsanläggningar om covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Ulrika Granfors
Förvaltningschef Kultur & Fritid
ulrika.granfors@kungsbacka.se

Nu öppnar vi kostgräsplanerna
2021-01-15 16:07
Hej nu öppnar vi konstgräsplanerna enligt tidigare mejl idag, se nedan.

Beslutet togs under fredag eftermiddag och vi öppnar konstgräsplanerna för alla åldrar redan från lördag morgon så ni som vill kan träna.

Vi kommer inte att ta ut någon avgift för lördag och söndag då beskedet kom så sent.

På webbokningen kan ni se vilka tider som är bokade på er förening https://fri-webbokning.kungsbacka.se/ .

Föreningsservice har stängt så har ni frågor så får vi ta dessa på måndag.

Från måndag 18 januari gäller de träningstider som ni har meddelat oss tidigare och med avgift.

Viktigt att ni själva tar ansvar och avbokar från måndag om ni inte tänker använda bokade tider, annars får ni betala för tiderna.

Omklädningsrummen är stängda. Det också viktigt att ni följer allmänna föreskrifter och råd samt pandemilagen när det gäller antal deltagare, avstånd, hygien och omklädning.

Trevlig helg

/Marie Persson

Viktig information om Idrottshallen
2020-12-19 11:18
hejsan,
om nu någon skulle ha missat det senaste  om de nya restriktioner pga Corona,
så är ALL verksamhet inställd i Idrottshallen.
OBS! gäller ALLA åldrar.

Klubbstyrelsen

NYA Covid-riktlinjer för Halland
2020-12-14 16:28
hej!

Idag 14 december övergår de lokala allmänna råden för att minska smittspridning av Covid -19 till att bli nationella allmänna råd.

Hela Halland har tillsammans valt att hålla en fortsatt restriktiv linje. Nu när många går på ledighet och jullov kan vi ta möjligheten att bryta smittspridningen. Alla Hallandskommuner är därför överens om att fortsätta med samma restriktioner som gällde fram till 13 december. Precis som tidigare gör vi endast undantag för träning i föreningsregi för barn och unga födda 2005 eller senare, samt för elitidrott på högsta nivå.

I beslutet att fortsätta hålla stängt har kommunerna ihop med smittskyddet vägt in smittoläget i Halland.

Vi förstår att ni alla är ivriga att komma igång och träna men vi får hålla ut ett tag till och hjälpas åt att begränsa smittspridningen.

Föreningsservice

Svensk Fotbolls verksamhet under Corona -beslut, riktlinjer och råd