F 11

Grästider och matcher
2021-05-03 19:44

Hej alla fotbollsföräldrar!

Det händer mycket nu! Vi går på gräset fr.o.m denna veckan, och efter många turer fram o tillbaka så står det nu klart att vi får spela matcher i helgen. Vi tar det i kronologisk ordning:

Våra träningstider på gräs är torsdagar 17:15-18.30 och lördagar 10:00-11:15. Ni har redan fått kallelse till träning nu på torsdag.

Frillesås FF Grön har match lördag 8/5 kl 10:00 mot Kullavik (samling kl 9). Vi hade föreslagit söndag men det funkade inte för motståndarlaget så det fick bli denna tiden istället, och vi ställer därmed in ordinarie träning.  Spelare: Lily , Jamila, Michelle, Sanna, Izabella, Alina, Leona, Estelle, Olivia, Malin, Alicia, Ebba, Evelina. Tränare: Louise & Kicki.

Frillesås FF har match söndag 9/5 kl 12:00 (samling kl 11) mot Onsala. Spelare: Louise, Meja, Signe, Ellen Å, Emma, Elisabeth, Hedda, Wilma, Clara, Alice, Ellen J, Norah, Agnes. Tränare: Peter & Anders

Obs laguppställningar kommer att ändras inför varje matchomgång.

Obs samling 1 timme innan match (detta föll bort i kallelsen)

Var snälla att svara på kallelse i god tid, det underlättar vår planering.

Vad gäller matcher så har vi en del förhållningsregler att tänka på:

- Ingen publik

- Vi ska i möjligaste mån undvika att byta om gemensamt och alla dushar hemma. Matchkläder kommer därför att delas ut till dem som är på plats på torsdag, övriga får byta om före match.

- Egen vattenflaska används

- Stanna hemma vid minsta symptom

Har säkert glömt att nämna något men vi får skicka ut mer info efterhand som det dyker upp. Hör av er till oss om ni har några frågor.

Hälsar tränarna

Grästider och matcher2021-05-03 19:44