SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frillesås FF
Fotboll
P 12

Träningsstart den 29 april 2019, 18:00
2019-04-10 16:50
Hej!

… och äntligen! har vi satt datumet och tiden för talangernas träningsstart. Som sagt, första tillfället är

måndagen den 29 april, 18:00.

Efter ihärdiga påstötningar läggs alltså träningarna på en vardag - och således på måndagar. Självfallet hoppas vi att det skall passa så många som möjligt.

Vi har två nyheter att presentera inför säsongen.

  • Sammandrag! - det vill säga matcher mot flera lag. Vid ett antal tillfällen (2-4) kommer vi åka till andra orter inom Varbergs Kommun, som längst sannolikt just till Varberg, och spela ett antal matcher vid varje tillfälle. Vi spelar med sarg och det är tre från varje lag på plan vid samma tillfälle. Eftersom vi är ganska många har vi anmält tre lag så alla skall få spela så mycket som möjligt. Vi återkommer när dessa tillfällen är.

  • P13 har dåligt med uppslutning på tränarsidan. För att vi inte skall tappa några Frillesås-talanger till Åsa har vi beslutat att alla pojkar födda -13 som är spelsugna är välkomna att lira boll med oss. Målet är att vi skall få en så pass uppslutning att vi under säsongen kan hitta tränare och splitta grupperna - trots att vi sannolikt ändå håller träningarna vid samma tidpunkt. Alltså, för er som känner familjer med spelsugna pojkar födda -13, be dem dyka upp på vilken träning som helst, helst den första naturligtvis!
Hej så länge!

hälsar

Tränarna / Andreas, Tommy, Erik och Magnus
 
Vi är en hälsocertifierad förening
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor