Välkommen till Frillesås FFs seniorer
Våra härliga killar!
De första nittio minutrarna är de viktigaste.
Sir Bobby Robson

Veckans matchbollssponsorer är
Börjessons Bil
Maritas Hud o Fotvård
Familjen Friberg
Vi tackar för bidraget!

Sista matchen är spelad.
2020-10-11 19:48
Igår slogs sista bollen i Division 6 Norra för i år.
En underlig säsong, präglad av Corona, med enbart enkelmöten på höstsäsongen.
Jag hoppas innerligt att nästa år blir som vanligt, även om det just nu känns tveksamt.
All cred till killarna, som trots avsaknad av matcher, har hängt i med sin träning och kämpat på.

Matchen igår slutade med en vinst, alltid kul när sista matchen avslutas positivt!
Efteråt blev det en enklare avslutning med pizza och quiz som tränarna ordnat med.
Samtidigt passade Robin på att säga att han hoppar av som tränare, då han ska bli pappa nästa år.
Han kommer att finnas kvar i periferin, men inte på samma sätt som i år.
Istället blir det brorsan Patrick Carlsson som tillsammans med Andreas Sandklef, som kommer att vara huvudtränare, hoppar in i tränarstaben.
Vi tackar Robin för det arbetet som han under året har lagt ner, önskar lycka till med nästa steg i livet och hälsar samtidigt Patrick varmt välkommen!
Så småningom kommer det en intervju med Patrick där han får berätta mer om sig själv!

Nu tar laget vila i en månad så tar vi nya tag igen i november på konstgräset!

Äntligen!
2020-08-15 19:16
Vår härliga publik!
Då fick vi äntligen släppa in lite publik på arenan.
Efter en vår som inte liknat något annat, lättades restriktionerna i måndags och femtio personer fick titta på derbyt mot Löftadalen.
Tack till alla er som hjälpte till att göra matchen till en trevlig tillställning och att vi tillsammans gjorde det bästa av situationen.
Nya direktiv från Svenska FF
2020-08-12 09:25
I måndags uppdaterade SvFF riktlinjerna för publik på fotbollsmatcher under Coronapandemin.
Inom breddfotbollen, dit vi tillhör, får man från och med nu ha en publik på femtio personer.
Det finns vissa regler som man forfarande ska förhålla sig till, och det ska skötas på ett korrekt sätt.

Vi kommer att klara detta och på fredag är det alltså en publik på femtio personer som gäller, varken mer eller mindre.
Då det är ett derby som närmar sig, är det bra att komma i god tid om man vill se matchen.
Fortfarande spelas matcher utan publik
2020-08-07 11:55
Vi hade alla hoppats på en ljusning med Covid 19 inför höstsäsongen, men tyvärr.
Samma restriktioner som kom i våras gäller fortfarande.
Alltså ingen publik, utan endast de som behövs för att genomföra matchen får närvara.
Just nu pågår protester i media om att det borde komma förändringar,  men än så länge är läget oförändrat.

Oavsett, så ångar verksamheten på och U-laget spelar sin första match efter uppehållet på söndag hemma mot Särö.
Vi önskar laget lycka till.
A-laget får vänta ytterligare en vecka till fredagen 14/8 innan den prestigefyllda matchen mot Löftadalen går av stapeln.

Nu börjar äntligen matcher att spelas.
2020-06-21 13:08

Efter en vår som ingen kunde föreställt sig, är vi nu framme vid den tid när våra matcher drar igång.
Dock finns fortfarande restriktioner kvar vad det gäller publik ( läs i länken ovan) vilket innebär att ingen utom de som krävs för att matchen ska kunna genomföras, får närvara.
Det är viktigt att detta tas på allvar och hanteras på ett föredömligt sätt.

Idag är det, hur som helst, premiär i U-lagserien, Nivå 2 Norra Nord Herrar, som den så fint heter, och det är Bua IF som kommer på besök klockan 18:00.
Matchen är den första som spelas i serien så det finns inga matcher att jämföra sig med.
För övrigt var det denna serien, med det nya upplägget med lag inom närområdet, som blev en succé i Hallands FF.
Aldrig tidigare har det varit ett så stort intresse för att spela B-lags fotboll!
Hela sex serier finns i Halland 2020.
Verkligen roligt och en stor möjlighet för små klubbar att kunna matcha så många spelare som möjligt och ge alla en chans att spela.

När det kommer till A-laget och Division 6 Norra Herrar spelar de sin första match söndagen den 28 juni mot Veddige på bortaplan.
Efter det är det sommaruppehåll och ingen match igen förrän i augusti.

Lör 10/10 15:00
Lör 3/10 14:00