Välkommen till Frillesås FFs seniorer
Våra härliga killar!
De första nittio minutrarna är de viktigaste.
Sir Bobby Robson

Nu kör vi!
2020-01-06 11:49
Efter att alla helger har betats av, snö och kyla lyst med sin frånvaro, är det dags att starta säsongen 2020.
På onsdag klockan 18:30 är det premiär på konstgräset med Robin och Andreas som tränare.
Stefan har tvättat västarna, bollarna är pumpade och det enda du behöver tänka på är att snöra på dig skorna.
Nu lägger vi grunden för konditionen, för att senare i vår kunna spela en attraktiv,  rolig och spännande fotboll i Divison 6 Norra.
Och det finns inga genvägar för att ta hem priset som Årets Spelare senare i höst.
Nu lägger vi ribban högt och ger järnet!

Välkomna, nya som gamla spelare.
2020 spelar vi i Division 6 Norra!
2019-12-05 19:18
Igår på Representantskapet i Katrineberg klubbades det igenom att Division 7 försvinner och att det istället blir fyra olika sexor; norr, mellan norr, mellan södra och södra.
Anledningen var framförallt de långa resorna som blev med det gamla systemet och att flera klubbar motionerat om en förändring.
Så i 2020 års serie, Division 6 Norr Herr,  kommer vi att möta Anneberg, Tofta, Rolfstorp/Skällinge, Grimeton, KungKarl, Löftadalen, Veddige, United People, Träslövsläge och Kungsbcaka FF.
Betydligt mer derbybetonat än tidigare och riktigt roligt!

Lottningen till DM, som spelas vecka 9-11, är också klar, och vi kommer att möta Galtabäck, Anneberg och Lilla Träslöv.
Låter väl inte helt omöjligt?
Skriv upp datumarna redan nu, så att vi inte bokar in något annat än fotboll de veckorna.

Ytterligare en nyhet presenterades. B-lags serien Klass 3, kommer att försvinna och istället kommer Nivå 2. En kombo av gamla Klass 2 och Klass 3. Även här ska geografin spela in, så när samtliga lag anmält sig senast 31/1  sker en indelning beroende på hur många lag som anmält sig.
Klass 1 kommer att vara kvar,  men dit måste man kvalificera sig.

Vår nya tränarduo!
2019-11-17 15:50
Robin och Andreas
Inför säsongen 2020 presenterar vi en ny tränarkonstellation, Robin Johansson och Andreas Sandklef.
Båda är fostrade i Frillesås FF med varsitt hjärta som brinner för föreningen.
Tillsammans har de 300 spelade A-lagsmatcher,  så det är ingen brist på varken fotbollskunskap eller rutin.
Målet för båda är att skapa ett lag med stark gemenskap där det ska vara roligt att spela och roligt att vara med,  samtidigt som man vill sträva framåt, uppåt och vidare.
Fokus nu är att samla så många spelare som möjligt som vill vara en del i laget och målet inför 2020 är att ha både ett A-lag och ett U-lag.
Under hösten är ett par inomhusträningar inplanerade innan säsongen drar igång på allvar onsdagen 8/1 på konstgräset.

Gräsrotspengar 2019
2019-11-14 21:12
Svenska spel sponsrar ungdomsidrotten med 50 miljoner per år.
Pengarna fördelas med hjälp av Svenska Spels spelkort där man väljer max tre olika lag som man vill stödja.
För vår förenings del, har våra följare genererat hela 15 926 kronor!
Igår den 13/11 publicerades resultatet av årets fördelning och för oss är det ett härligt tillskott till vår verksamhet.
Tack alla ni som stödjer oss och har ni inte redan valt Gräsrotsförening är det dags att göra det nu!

Avslutning på 2019
2019-10-27 10:49
Stolta pristagare!
I fredags åkte vi till Sjögärde för att fira att säsongen är klar och avslutad.
Tack vare Benny, som tryggt rattade bokbussen, kom alla samtidigt.
Efter avslutad middag var det prisutdelning och där tog Isac Pettersson hem det åtråvärda priset, Årets spelare.
För sina insatser på mittfältet, där han tagit allt mer ansvar och vuxit in i rollen med många löpningar och bollkontroll, samtidigt  som han deltagit på de flesta träningar och spelat även i U-laget.

På bilden håller Robin priset till Årets Komet som gått till Felix Aspling som gick rakt in i U-laget och axlade målvaktsmanteln med bravur.
Efter att orädd ha kastat sig handlöst mellan stolparna fick han smeknamnet Pantern och blev snabbt vår favorit.
Extra roligt då just det allra svåraste i ett lag är att hitta en målvakt.

På damsidan var det Josefine Åkerberg som blev Årets spelare, Ebba Broman Årets Skyttedrottning och Filippa Brunnberg Årets Komet.

Under kvällen passade vi också på att tacka Stig HC Pettersson och Graham Watson för deras insatser under året då de båda avslutar sina roller som tränare och fystränare.
Samtidigt välkomnade vi Robin Johansson, som tillsammans med Andreas Sandklef, tar över ansvaret för FFFs seniorlag 2020.

Vi i ledarstaben tackar också alla spelarna för de fina presenterna och för er uppskattning.
Ni är bäst!
Sön 22/9 17:00