SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frillesås FF
Innebandy
I-B F 07/08

Bli medlem i Frillesås FF
BLI MEDLEM
Innebandy för flickor födda 2007/2008
Hejsan och välkommen till vår lagsida.
- Vi är i dagsläget 15 tjejer som spelar och tränar ihop. Under 2020/2021 kommer vi att träna på måndagar kl. 18:30-20:00 och onsdagar kl. 18:30-20:00.
 
- Här hittar ni våra kommande aktiviteter (träningar, matcher m.m.) samt om något är inställt. Vi spelar i serie Pantamera Röd 3.

- Kontaktuppgifter till oss ledare hittar ni under "Kontakt".

Mer info kommer kontinuerligt här så håll utkik...:)
 
Hälsningar från oss ledare:
Gunilla och Mikael
Försäljning Bingolotter
2020-10-16 21:37
Hej!
 
Snart är det dags för tjejerna att börja försäljningen av Bingolotter på Konsum. 

Vi tar över försäljningen v.44 . Vi kommer också att ha försäljning måndag, tisdag och onsdag inför uppesittarkvällen samt måndag, tisdag och onsdag innan nyår.            

Försäljningen av lotterna sker lördagar mellan kl.10-14 på Konsum i Frillesås. En förälder MÅSTE närvara och ni som har helgen sköter själva upplägget er föräldrar emellan. 

Om man inte kan den helgen som man blivit lottad till så har man eget ansvar att byta med någon som har en annan vecka. 

När helgens försäljning är klar lämnas lotterna med kassan till Maria.

Maria sammanställer försäljningen och rapporterar. 

Lotterna för kommande helg lämnas ut i samband med onsdagens träning (eller på annat sätt efter överenskommelse). 


I spelbutiken på Konsum har de nyckel till ett förråd bredvid pantmaskinen. I förrådet finns ett bord, två stolar och en “banderoll” med FFF logga. Denna sätts fast längs bordskanten. 


Har barnen klubbkläder är det önskvärt att de tar på sig dessa när de säljer.  


Har ni några frågor tveka inte att höra av er!


Maria Gunnarsson 0708-627917

agdis@hotmail.com


Nedan ser ni schemat för försäljningen: 

Bingolottoschema v. 44 - 53

 IB 07/08

V.

Namn:

datum:

namn:

44

Wilma A, Selma

21-dec

Hilda, Alma

45

Alma, Maya

22-dec

Vilma B, Ida

46

Elina, Tindra

23-dec

Elina, Moa

47

Thea, Tilda

28-dec

Thea, Tilda

48

Vilma B, Hilda

29-dec

Maya, Hilma

49

Moa, Julia

30-dec

Emma, Julia

50

Ida, Emma

02-jan

Wilma A, Tindra

51

Hilma, Selma

 Hälsningar Föräldraansvariga samt Mikael och Gunilla
Info om innebandysäsongen 2020/21 med anledning av Covid-19
2020-10-08 21:10

Hej,


Här följer information som är viktig för dig som föräldrar med anledning av att den innebandysäsong som just har påbörjats kommer att bli lite annorlunda än tidigare år.


På grund av Folkhälsomyndighetens riktlinjer om distansering i samhället har Riksidrottsförbundet och de olika idrottsförbunden fått utforma regler för hur träningar och matcher ska kunna genomföras i inomhusidrotten. För innebandyns del har det kommit direktiv från Svenska innebandyförbundet och lokalt Hallands innebandyförbund. Följande information är det som gäller nu, och det kan naturligtvis komma att ändras som övriga rekommendationer i samhället.


Under kommande säsong kommer vi att spela seriematcher som förra säsongen, men med restriktioner gällande bl a publik och in- och utpassering i hall för spelare.


Vad gäller de matcher som kommer att äga rum hemma i Frillesåshallen gäller att de ska vara publikfria. Detta innebär att endast spelare, ledare, domare och funktionärer får närvara i hallen. Vid hemmamatch kommer det att behövas funktionärer till bl.a. sekretariatet, kiosken, matchvärd och för att filma matchen. För det kommer det att behövas hjälp från er föräldrar. När vi åker på bortamatch är det värdlaget som avgör vad som gäller för deras idrottsanläggning. Om publik tillåts (max 50 personer) kommer vi troligtvis få information om det i förväg för att man ska kunna anmäla sig. I det fall matchen ska ske utan publik kommer det fortfarande att behövas ett begränsat antal föräldrar ( i nuläget 6 st) som skjutsar spelarna, och då räknas man som funktionär och kan vara med i hallen. Alla föräldrar kommer inte att kunna närvara samtidigt, det kommer att bli ett antal utvalda vid varje match. Det kommer förhoppningsvis kunna gå att se matcherna i någon slags streamingtjänst, t.ex. innebandy.se.


Vad gäller våra träningar kommer de att ske som vanligt, men det är endast spelare och ledare som ska vara i hallen under träningstid.  Hämta och lämna därför era tjejer utanför idrottshallen. Hjälp era tjejer att komma ihåg vattenflaska till träningen, de ska inte dela flaska och vi ska undvika att alla springer ut och dricker på toaletten ur kranen. Viktigast av allt är att man stannar hemma från träningen vid minsta symptom på sjukdom. 


Matchspelet startar nu till helgen och matcherna är nu inlagda i lagets kalender. Kallelser kommer att utgå inför matcherna. Vi ber er att svara på de kallelser som vi skickar ut så snart som möjligt efter att ni fått dem och senast inom den tid som är angiven som senaste svarsdatum. Detta är för att vi ska veta vilka spelare som kan vara med och det blir lättare för oss ledare att planera.


Om det finns frågor är ni välkomna att höra av er med dem.  Nu hoppas vi på en rolig innebandysäsong för våra spelare!

 

Hälsningar,

Mikael och Gunilla

 

 

Matchschema höst/vinter 2020
2020-10-07 18:46
Hej!
Nedan finner ni höstens och vinterns matchschema. Det som är nytt för denna säsong är att det krävs fler funktionärer/föräldrar vid våra hemmamatcher med anledning av Covid-19; matchvärd, sekretariat, kiosk och en som filmar, totalt 6 personer/match. Detta är för att vi ska kunna följa förbundets riktlinjer vid publik vid matcher. Det är enbart bortalaget som får ha publik och då max 6 föräldrar som hjälper till med körning till matchen. Mer info om detta kommer att komma i ett separat mail.

Nedan står det vilka uppgifter respektive funktionär/förälder har. Någon av de föräldraansvariga kommer alltid finnas med vid våra hemmamatcher och kommer att hjälpa till och guida de föräldrar som kanske känner sig osäkra på sina uppgifter.

Att hjälpa till under matcherna ger också möjligheten att få se våra fina och duktiga tjejer spela!

Hälsningar Ledarna samt föräldraansvariga

 

 

 

 

Matchschema 2020 (hemmamatcher)

F07/08

datum:

kl:

match:

m-värd:

kiosk:

Sekreteriat:

Filmning

11-okt

12:30

FFF - Onsala IB

Selma

Julia/Vilma B

Wilma A/Thea

Ida

25-okt

12:30

FFF -  Varla IBK

Tilda

Elina/Ida

Alma/Hilda

Selma

22-nov

14:30

FFF -  Warbergs IBF

Maya B

Selma/Thea

Moa/Vima B

Julia

03-dec

19:30

FFF - Särö IBK

Alma

Tilda/Maya B

Julia/Ida

Vilma B

09-dec

18:45

FFF - Särö IBK

Wilma A

Hilda/Moa

Alma/Elina

Thea

 

 

Lathund för matchschema:

·        Matchvärd – infinner sig i hallen 60 min innan matchstart. Tar emot bortalaget och hänvisar dem till ett omklädningsrum. Talar om att uppvärmning sker utomhus tills de har tillgång till planen.

Visar dem vilken toalett de ska använda sig av under hela vistelsen i hallen. Tala om för bortalaget att de måste lämna hallen direkt efter matchen. Du ska också se till att publiken sitter på de uppmärkta platserna på övre raden, på läktaren under matchen. Du ska visa domaren till domarrummet, och se till att domaren inte ”krockar” med övriga som befinner sig i hallen.Du ska se till att det inte kommer in några obehöriga. Så som b la. kompisar och andra föräldrar.

 

·        Kioskvärdar – infinner sig i hallen 60 min innan matchstart. En av er två tar emot bortapubliken, max 6 st. Visar in dem direkt i cafédelen där de får vänta till matchstart. Du går igenom vad som förväntas av publiken.

1.     Alla måste skriva under en lista med namn och tel.nummer.

2.     Alla måste sprita sig innan de går in i hallen.

3.     De ska använda toaletten i entrén.

4.     De ska sitta på de uppmärkta platserna på den övre raden på läktaren.

5.     Vi i Frillesås ger klartecken när de får gå in i hallen. Vilket kommer att vara precis innan matchstart. När de går in i hallen ska de använda den blå metalldörren.

6.     När matchen är slut, går de ut till cafét, eller ut ur byggnaden, direkt.

 

 -Innan ni stänger kiosken ska den spritas. Ni ska även sprita det omklädningsrum och wc som ”vi” använder, vilket kommer att vara ett omklädningsrum i vårt klubbhus.

 

·        Sekretariat – Infinner sig i hallen 30 min innan matchstart. Efter matchen spritar ni av tidtagningen/matchklockan och bordet.  Ni ska även städa ur och sprita omklädningsrummet som bortalaget använt och publikens wc (den som ligger i entrén) Viktigt att sprita alla handtag, handfat, kranar, toalett mm.

 

·        Filmare –  infinner sig i hallen 30 min innan matchstart.

           Filmar matchen i appen  ”Svensk innebandy”. Där föräldrar

           Från både hemmalaget och bortalaget kan titta på matchen live.

 

 

 

 

 

 

F07/08 lagsida nu uppdaterad med info
2019-09-24 09:20
Hej föräldrar och spelare.
På tjejernas lagsida på Frillesås FF:s hemsida hittar ni nu info för höstsäsongen 2019. (Gå in under fliken "Innebandy" och klicka på F07/08). Här hittar ni kommande matcher, träningar, kontaktuppgifter m.m. Observera att matchschemat är preliminärt fram tills 1/10. Ta för vana att gå in här och kika för er och lagets planering.
Vi syns för träningsstart nu på måndag 30/9....kul!!!...:) 
Hälsar ledarna för F07/08 (Gunilla, Mikael och Johan)
F07/08 innebandyhemsida nu uppdaterad med info!
2018-10-23 12:53
Hej föräldrar.
Vi vill göra reklam för våra tjejers lagsida på Frillesås FF:s hemsida. (Gå in under fliken "Innebandy" och klicka på F07/08). Här hittar ni kommande matcher, träningar m.m. Den är nu uppdaterad och skall fortsatt vara det. Ta för vana att gå in här. Kika gärna inför föräldramötet nu på torsdag 25/10 kl. 18:30 och ta med er ev. frågor/funderingar.  
Hälsar ledarna F07/08.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 18/10 20:10 
Innebandysektionen, 08/10 21:00 
Innebandysektionen, 01/03 11:26 
Innebandysektionen, 20/11 14:00 
Innebandysektionen, 14/08 21:02 
Innebandysektionen, 08/10 15:15 
Nyheter från föreningen
Frillesås FF, 08/04 16:27 
Frillesås FF, 02/04 11:47 
Frillesås FF, 31/03 19:30 
Frillesås FF, 08/03 11:31 
 
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor
Guld Sponsor