Nedan finns information om medlemsavgifter och sektionsavgifter.

För att göra en anmälan om medlemsskap, klicka här Medlemsanmälan
Nytt betalnings system
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet.
Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.
Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system.
Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
Ni finner också en ny "Knapp" på hemsidans huvudsida (Bli Medlem),
här kan man gå in och anmäla sitt intresse att vara med i något av lagen som är listade där.
Hjälp oss att sprida denna informationen ut till samtliga föräldrar så att de kan ladda ner appen och få full koll på sina barns verksamhet (er)

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Kansli FFF
Medlemsavgifter
Nedan finner du medlemsavgift för de olika medlemskategorierna:

Medlemskategori Avgift / år
 Aktiv medlem över 15 år 425 kr
 Aktiv medlem mellan 6 och 15 år 250 kr
 Aktiv Familj, vuxna och barn under 15 år 525 kr
 Tränare/ledare samt Passivt stödjande medlem 200 kr

Medlemsavgiften betalas årsvis i början av ett nytt kalenderår, denna avgift är basen för utövande av någon av våra idrotter.
Sektionsavgifter
Nedan finner du sektionsavgift inklusive licens för de olika åldersgrupperna och sporterna:
* för att vara Motionär krävs det att man som minst är Stödjande medlem i föreningen

Sektionsavgifter betalar man för att få lov att delta i någon av våra sporter. Är man med i både fotboll och innebandy så betalar man altså sektionsavgifter för båda sporterna. Normalt så kommer medemsavgift och sektionsavgift för fotbollen på tidiga våren, medan sektionsavgiften för innebandyn kommer på tidiga hösten.

Fotboll Avgift / år
 Över 16 år 1200 kr
 12 - 15 år 900 kr
 10 - 11 år 700 kr