Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 588 medlemmar, där 394 är aktiva varav ca 375 är mellan 7 och 21 år

Årets sista Kanslikväll torsdag den 15e december
2022-12-05 15:09
hej Ledare,

torsdag den(15/12) kväll har jag öppet kansli mellan 18-20.

Är du ny ledare så behöver du kanske nyckel och kodbricka, ledarkläder eller lämna in ditt utdrag från betalstnings registret.

Eller så kanske det är något du undrar över, så det är fritt fram att komma med frågor om allt möjligt och givetvis också om du slutat som ledare lämna tillbaka ledarkläder, nycklar och kodbrickor mm mm

Välkomna

Mats Elgstrand

Kansli Frillesås FF

Stort tack!
2022-12-01 05:28

Vi vill tack alla våra fantastiska sponser för alla priser till vår julbasar!

Träna på Nordic Wellness NYTT anmälningsdatum
2022-11-30 16:26

Hejsan aktiva ledare och spelare!

Nordic Wellnes kommer från den 1:a januari att höja priserna på årskorten till 2595kr (ordinarie pris 7188kr)

om du är intresserad att fortsätta träna eller kanske börja, så finns nu möjligheten att få ytterligare ett års träning för årets pris 1995kr.

Detta under förutsättning att du meddelar mig på kansliet senast den 20/1-23, den 23/1 kommer du att få faktura från FFF på 1995kr som behöver betalas OMGÅENDE!

du skriver ditt personnummer och ditt namn till mig så lägger jag upp på en lista, denna lista skall vara hos NW den 30/1-23 så efter detta datum är det kört att få det gamla priset.

För övriga (ej aktiva) medlemmar gäller 20% på valfritt träningskort, detta får man när man visar upp sitt medlemskort uppe hos NW, detta kort har du tillgång till via Sportadmins Medlemsapp

Kansli Frilleås FF

Frillesås FF Lucior 2022
2022-11-27 17:22

Iår var det F07 Innebandy & fotboll som gjorde framträdandet på julbasaren.

Erland Andersson krönte Lucian efter lottning.

Hilda Eriksson blev lucia, Grattis!

Alla kandidater fick ett smycke, skänkt av Löftadalens Ekonomiservice.

Jenny Åkerbergs minnes stipendie 2022
2022-11-27 17:19
Kristoffer Lagerström & Majken Eliasson tar emot priset

Detta äro fyllda pris går i år till en ledargrupp som ställde upp och välkomnade juniorlaget.

Ni ställer upp för tjejerna, föreningen & framtiden. Föreningen hade tappat många av tjejerna om ni inte tagit hand om lagen. Vår förening är djupt tacksamma för alla engagerade ledare, utan er skulle inte vår verksamhet fungera.

Stort Grattis,

Jenny Willstrand, Matilda Lagerström, Majken Eliasson & Josefine Iwemalm Palm

Tabell Div 3 Damer
Tabell Div 6 Herrar