Välkommen till SportGrossen butiken
Nu kan du smidigt och bekvämt handla dina träningskläder direkt från vår egen hemsida och få det hemskickat till dig,
allt du behöver göra är att klicka på bilden ovan och följa anvisningarna och skapa ett konto i Klubbshopen.
Du kan enkelt och bekvämt prova ut din storlek på de kläder du behöver genom att ta tag i någon som har en ledarnyckel
för på 2a våningen i klubbhuset.

Fraktkostnader:
över 1000kr gratis
under 1000kr 79kr

Klubbstyrelsen
Nu lanserar vi vår utökade Webshop med priser och presenter
Välkommen till webshopen där vi samarbetar med Hellbergs Idrottspriser & Profil AB
som driver podiumstore.se och finns i grannbyn Åsa.
Man kan betala med Klarna eller Swish, och hämta varorna i Åsa, Klubbhuset eller få de skickade (kostar extra).

Vid frågor kontakta Harry på 0704-561013
Nyhet, säljs i kiosken
Vit flaska med Klubbmärke. Livsmedelsgodkänd och BPA-fri. Mått: 700 ml. Höjd 220 mm.
Endast 50kr st
FFF profilkläder
FFF stickad mössa50kr, FFF tunnare mössa 80kr, FFF pannband 50kr. Samtliga av dessa varor finns till försäljning i kiosken.