Fotbollslek F/P 16

Välkomna på fotbollslek 2021

Fotbollsleken för alla flickor och pojkar födda 2016.

Hej alla glada fotbollslekare!

Lördagen den 1 maj startar årets Fotbollslek!

Vi tränar på Frillesås Konstgräsplan på lördagar klockan 10-11.

Kom och testa på fotboll i sällskap med en förälder.

Ta med boll och vattenflaska

Vi söker ledare till denna aktivitet, du behöver inte kunna mycket om fotboll på denna nivån. om din ledarambition är större än Fotbollslek så ombesörjer föreningen utbildning för dig.

Vi värnar om våra barns trygghet och enligt Riksidrottsförbundets direktiv har vi samma krav att alla ledare som är verksamma med våra barn skall uppvisa utdrag ut belastningsregistret innan man får "leda/träna" sitt lag.

Tänk på att det kan ta ca 2 veckor att få detta utdrag, så beställ snarast.
Registerutdrag beställs hos polisen http://bit.ly/utdrag-idrott vilket tar ca 5 min. Skrivare och scanner/kamera behövs. Det tar c:a 2 veckor att få hem registerutdraget.

Fotbollslek i Corona-tider
2020-05-01 11:11
I morgon startar årets fotbollslek. För att kunna följa folkhälsomyndighetens råd under denna aktivitet planerar vi följande.

Vi bygger upp en lång bana som du som förälder får genomföra med ditt barn. Ta gärna med egen boll.
Tänk på att alltid hålla avstånd till andra.

Vi kommer inte att ha några gemensamma samlingar,  men vi tar emot och informerar vid ankomst.

Ni som är intresserad av att delta som ledare prata med någon av oss arrangörer.

mvh
Kicki, Maria och Petra