SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frillesås FF
Välkommen till vår hemsida!

Bli medlem i Frillesås FF
BLI MEDLEM
Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 588 medlemmar, där 394 är aktiva varav ca 375 är mellan 7 och 21 år
 
Kansli telefonen är åter i funktion
2022-07-16 11:05

Kanslitelefonen är åter i funktion

men e-post fungerar också alldeles utmärkt....

kansli@frillesas-ff.se

2022-06-21 16:33
 
Årets Förening 2021/2022
2022-06-15 11:20

På Hallands innebandyförbunds årsmöte fick innebandysektionen ta emot pris för "Årets förening" med motiveringen

 

Årets pristagare i kategorin"Årets Förening" är minst sag anrika med sitt grundande 1928. Nu har inte innebandyn varit med på hela resan utan föreningen tillkom till innebandyfamiljen 1991.

 

Föreningen har under de senaste åren jobbat aktivt med att förbättra och utveckla sin organisation. Under senaste säsongen har innebandyn näst intill fördubblas och då framför allt genom att bygga upp tjejsidan - allt i linje med de mål och riktlinjer som finns inom svensk innebandy.

 

Förutom medvetenheten kring vikten av en fungerande organisation, jobbar föreningen också med sin kultur och med att stärka sina ledare. Att utbilda sina ledare i allt från innebandykunskap till akut omhändertagande och hur man skapar ett bra gruppklimat är viktigt för föreningen. Allt för att så många som möjligt ska få en positiv idrottsupplevelse och fortsätta med innebandy så länge som möjligt.

 

Hallands innebandyförbund är stolta att kunna konstatera att föreningen verkar i vårt distrikt och önskar dem lycka till med fortsatt utveckling i framtiden.

 

Med detta vill jag skicka ett stort tack till alla ledare och ansvariga inom sektionen. Priset fick föreningen ta emot tack vare ert engagemang för våra barn och ungdomar i Frillesås. TACK!

/Tomas Öhlén

Returburkar och PET flaskor är åter välkomna
2022-06-09 16:58

NU går det bra att skänka er pant igen, tunan står numera på insidan av staketet så man behöver  sträcka in handen genom staketet.

 

Panta Mera

Frillesås FF

Nu har det hänt igen!
2022-05-10 13:04

Man har klipp/dyrkat upp låset och stulit våra PET flaskor och tomburkar,

till och med låset är borta denna gång.

 

Någon som sett eller hört något om detta?

 

I vintras polisanmäldes saken, vet inte om det är någon idé denna gång.

 

Kansli  Frillesås FF

BLI MEDLEM
Tabell Div 3 Damer
Tabell Div 6 Herrar
Nyheter från vår verksamhet
F-B F 13, 09/08 20:38 
F-B P 14, 07/08 17:19 
 
Vi är en hälsocertifierad förening
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor