Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

VIKTIGT om Julbasaren den 4/12 i Idrottshallen
2021-12-01 09:17
Alla personer från 18år måste uppvisa Cividpass för tillträde till Julbasaren

SportGrossen har blivit Enenda
2021-11-25 10:09

Hej medlem,

du har väl inte missat att vår Idrottsmateriel leverantör bytt namn från SportGrossen till Enenda,

samma bolag bara nytt namn.

länk till beställningssidan nedan

kansli Frillesås FF

Tränarstaben för fotboll herrsenior/junior 2022
2021-11-17 12:22
Patrick Carlsson, Peter Ahlqvist, Stefan Gustavsson, Andreas Bohlin och Andreas Sandklef

Frillesås FF har nu gjort klart med en ny uppsättning tränare som ska leda herrseniorerna/ juniorerna inför 2022.

Peter Ahlqvist och Andreas Bohlin tar med sig sin juniortrupp med spelare, där basen är födda 2004, och flyttar upp i seniorlaget.

Andreas Sandklef och Patrick Carlsson, som under 2021 tränat seniorerna, stannar kvar och de ska gemensamt skapa ett lag som på sikt ska ta sig ur Division 6.

Stefan Gustavsson fortsätter vara materialaren som ser till att allt finns till alla.

Vi i föreningen känner en trygghet i att äntligen få en stor ledartrupp och är otroligt stolta över att ha så många spelare i seniorlaget.

Nu kommer fokus ligga på att bygga lagkänsla, skapa en bra struktur och utveckla spelartruppen.

Vi ser med tillförsikt på framtiden och välkomnar våra tränare!

Final!
2021-11-15 10:33

Stort grattis till vårat IB F 07 som tog sig till final igår i DM och möter Warberg IC i Varberg den 11/12. Kom och titta då och stötta våra tjejer i finalen!👍🏻😃

Vandalisering/Stöld
2021-11-04 12:33
foton från 21-11-04

Hej medlem!

Vill bara informera om att vi i natt haft stöld och vandalisering av vår "Pantamera" tunna.

Om någon sett eller hört något, så är Polisen intresserade av det.

Polisanmälan är gjord.

Det är nu fjärde gången som vi haft stöld av burkar och PET- flaskor.

Första gången  var tunnan olåst, andra gången låst med wire som klipptes av, tredje gången med en tjockare wire som klipptes av och nu, som synes, använder vi en kättning och då förstörde man tunnan  istället.

Det är så lågt att man stjäl från våra barn/ungdomars verksamhetspengar!

Mats Elgstrand 0709389998

Kansli Frillesås FF