Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Information till fotbollsföreningar i Kungsbacka kommun
2021-05-28 17:45

Igår torsdag 27 maj höll regeringen presskonferens och informerade om lättnader av restriktioner med anledning av pandemin. Steg 1 träder i kraft 1 juni och innebär bland annat att:

• Deltagartaket för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster höjs.
  • Mindre läger och cuper tillåts för barn och unga.
  • Råd riktat till föreningar att inte anordna läger tas bort.
  • Matcher och tävlingar för vuxna utomhus tillåts.

Ni som förening har ansvar för att följa de restriktioner som gäller just nu.

Omklädningsrummen är fortsatt stängda

Tillsammans med smittskydd Halland har vi beslutat att fortsätta hålla omklädningsrummen stängda. Vissa omklädningsrum är öppna för att toaletterna ska kunna användas.

Troligen kommer omklädningsrummen att öppnas från 1 juli då steg 2 i lättnaden av restriktioner träder i kraft.

Här kan ni läsa mer:

Anpassning av smittskyddsåtgärder påbörjas 1 juni — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Max antal deltagare i sammankomster och i olika lokaler — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Läger och cuper sommaren 2021 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Med vänlig hälsning Ulrika Granfors
Förvaltningschef Kultur & Fritid

Ulrika.granfors@kungsbacka.se

Sommar Fotboll
2021-05-24 08:50
Under vecka 26 (28/6-2/7) kommer vi att arrangera sommarfotboll för flickor och pojkar.
Vi kommer att hålla till på Frillesås IP mellan 08.30 - 11.30 måndag till torsdag.
på fredagen är passet en aning längre då det hela asvlutas med korvgrillning på IP,  8.30-12.30

Alla elever i årskurs 1-2 är  välkommna att delta.

Kostnaden att delta i sommarfotbollen är 600kr, och för detta får man även en t-shirt

Forbollsektionen Frillesås FF
NY e-post adress till Kansliet
2021-05-17 09:56

hej medlem,

vi har nu bytt e-post adress till kansliet och använder nu vårt domännamn i stället.

Ny adress är : kansli@frillesas-ff.se

vi kommer även successivt att byta ut yttreligare några post adresser, till: Ordföranden, Kassör, Sekreterare och Hälsocerifieringen, men där är vi inre riktigt ännu.

Anledningen är att när styrelse-medlem avgår och ny kommer istället så finns ju all mail-kommuninkation kvar då ju personen "ärver" e-post adressen.

kansli Frillesås FF

Våra gräsplaner
2021-05-10 10:13

Hej!

Torsdag den 13 maj öppnar vi gräsplanerna för alla åldrar.

jag har talat med Fritid om att vi inte hunnit lämna in samtliga matcher som skall spelas på gräset men de kommer att linjera som att schemat var fullt för oss tills vi kommar i kapp

Matse

Har du råkat ut för en idrotts skada?
2021-04-30 10:31

Folksam basförsäkring via riksidrottsförbundet.

Denna försäkring gäller samtliga föreningsmedlemmar som skadas via aktiviteter i Frillesås FF

Motionerade medlemmar. (tack vare en tilläggsförsäkring som föreningen tecknat)

Ideella ledare funktionärer och domare.

Den innehåller dels:

Olycksfallsförsäkringen gäller för ideella ledare, tränare, domare, funktionärer och förtroendevalda.

Olycksfallsförsäkringen kan ge ersättning för akuta kostnader för vård och behandling, invaliditet och dödsfall.

Även aktiva spelare alla åldrar. (via sina licenser)

De aktiva ungdomarna och barnens olycksfall försäkring ligger inom deras respektive licenser och rapport av skada eller olycksfall då gäller samma kontakts info som nedan.

För mer information om försäkringen, följ bifogad länk.

file:///C:/Users/emeli/Downloads/S12840_19-05%20(1).pdf

E-post foretag@folksam.se