Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Har du råkat ut för en idrotts skada?
2021-04-30 10:31

Folksam basförsäkring via riksidrottsförbundet.

Denna försäkring gäller samtliga föreningsmedlemmar som skadas via aktiviteter i Frillesås FF

Motionerade medlemmar. (tack vare en tilläggsförsäkring som föreningen tecknat)

Ideella ledare funktionärer och domare.

Den innehåller dels:

Olycksfallsförsäkringen gäller för ideella ledare, tränare, domare, funktionärer och förtroendevalda.

Olycksfallsförsäkringen kan ge ersättning för akuta kostnader för vård och behandling, invaliditet och dödsfall.

Även aktiva spelare alla åldrar. (via sina licenser)

De aktiva ungdomarna och barnens olycksfall försäkring ligger inom deras respektive licenser och rapport av skada eller olycksfall då gäller samma kontakts info som nedan.

För mer information om försäkringen, följ bifogad länk.

file:///C:/Users/emeli/Downloads/S12840_19-05%20(1).pdf

E-post foretag@folksam.se

Måndag – fredag 7.30-17.00

STORT TACK
2021-04-22 11:08

till alla som medverkade till en fantastisk GUTZ försäljning.

Vi nåde över våra mål och ni bidrog alla till denna succé.

Som ni alla vet är den kollektiva insatsen livsviktig i en förening som drivs utan vinstintresse för att så många barn, ungdomar och vuxna skall få idrotta till en vettig peng.

Vi i styrelsen är stolta över det engagemang och vilja ni alla visat och att vi tillsammans kan uträtta stora saker.

Tack,

Årets folkbildare
2021-04-02 11:47
Grattis Petra!

I veckan fick Petra Ahlmén pris för sitt enträgna arbete med att lära, engagera och utveckla FFF, ledarna och våra medlemmar genom bland annat Certifieringsarbetet, i sin roll som styrelsemedlem och ledare.

I många år har hon haft möten med våra ledare en gång i månaden, lärt dem föreningsgrunder, hur det fungerar att leda ett lag och samtidigt vara en bra ledare.
Hon har varit drivande i vårt arbete att försöka  vara jämställda, rättvisa och samtidigt nyfiken på alla nyheter inom fotbollen.

Allt detta har RF Sisu Halland noterat och premierar Petra med priset Årets Folkbildare i Halland.

Förutom äran, är priset 3000 kronor till Petra och 3000 kronor till föreningen, en tavla och blommor!

Vi är så stolta och glada för att ha dig i vår förening och tackar dig för all tid och kraft som du lägger ner på Frillesås FF.

Sandklefsfondens utdelning 2021
2021-03-31 19:30

Sandklefsfondens utdelning 2021

Ansökan om stipendier ur Sandklefsfonden Frillesås 210331.

Kommittén bestående av Lena Börjesson, Linda Vikingsson, Mattias Schyman, Petra Ahlmén och Anna-Karin Gustafsson.

Ett enhälligt beslut har fattats:

Ansökan 1

Pojkar -08 ansöker om 3500 kronor till ett träningsläger i Ulricehamn med många teamsövningar i fin miljö.

Laget beviljas 2000 kronor.

Ansökan 2

J 17 ansöker om 15000 kronor för att delvis bekosta ett träningsläger i Båstad.

Laget beviljas 8400 kronor.

Ansökan 3

Flickor 08/09 ansöker om 3000 kronor för att kunna genomföra aktiviteter tillsammans

och bygga kamratskap i sitt lag.

Laget beviljas 1800 kronor.

Ansökan 4

Flickor -06/07 ansöker om 5000 kronor för att genomföra ett läger i Frillesås.

Där vill man både satsa på fotboll och gemenskap.

Laget beviljas 2800 kronor.

Kommittén har beviljat stipendier på totalt 15 000 kronor ur Sandklefsfonden 2021.

Lagen som har beviljats stipendium har uppfyllt kriterierna.

För att erhålla angiven summa krävs återrapportering och kvitto till föreningens kassör under innevarande år.

Tabell Div 3 Damer
Tabell Div 6 Herrar