Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Beslut om idrott för äldre ungdomar som gällde från 6 februari gäller fortfarande
2021-02-19 14:21
Ingen ändring utan tidigare beslut gäller tillsvidare, se tidigare utskick nedan.

Marie Persson

Enhetschef

Förenings & förvaltningsstöd

Beslut om idrott för äldre ungdomar
2021-02-05 14:49
Igår torsdag meddelande regeringen att idrotts- och fritidsaktiviteter för ungdomar i gymnasieåldern födda 2002 och senare ska kunna hålla öppet (detta gäller alltså inte vuxna i idrottshallen).

De äldre ungdomarna undantas därmed liksom de yngre barnen från den nedstängning av kommunala idrotts och fritidsanläggningar som vi har för att minska smittspridningen.

Beslutet tas dock av respektive kommun och i Halland har vi under pandemin jobbat för att hålla Halland helt, det vill säga ha samma regler och anpassningar av verksamheter i hela Halland.

Vi samråder därför med de andra kommunerna i Halland och med Länsstyrelsen och smittskyddsansvariga på Region Halland.

Vi har idag beslutat att tillåta även de äldre ungdomarna födda 2002 och senare att idrotta i kommunala idrottsanläggningar, både inomhus och utomhus.

Det är dock viktigt att påpeka att föreskrifter och allmänna råd måste följas.

Detta gäller från och med den 6 februari.

Marie Persson

Enhetschef

Förenings & förvaltningsstöd

Äntligen
2021-02-02 12:05
NU har vi fått allt (nästan) på plats för dig som är sugen på att beställa Frillesås FF kläder , träning, ledare och fritid...
allt du behöver göra är att gå in på vår hemsida och logga in på Sport Grossen (gå direkt)  och skapa ditt konto /klicka på bilden), väl inne på deras hemsida så kikar du på vad du vill köpa och sedan tar du tag i någon som har ledarnyckel så att du kan komma upp till 2a våningen för att prova ut din storlek, så det blir rätt från början.
Du lägger din order och betalar direkt till Sport Grossen.
Frakten är fri om du handlar för 1000kr, kommer du inte upp till det så kosta frakten 79kr.

LEDARE, du provar din storlek på Long Shorts, T-shirt, Woven Pants, Training Jacket eller Half Zip, sedan mailar du kansliet om din beställning till: frillesasff@telia.com

frågor på detta tar du med din kanslist.

Klubbstyrelsen
Vi öppnar för träning inomhus för barn och unga
2021-01-22 14:41
Idag fredag 22 januari har vi beslutat att öppna för idrottsträning inomhus i föreningsregi, för barn och unga födda 2005 eller senare. Vi har tagit beslutet efter samordning med övriga kommuner i Halland samt smittskyddsansvariga på Region Halland och med stöd av regeringens undantag i restriktioner för barn och unga.

Vi öppnar kommunala idrottslokaler från och med måndag 25 januari under förutsättning att träning kan ske på ett smittsäkert sätt. Vi kommer att märka upp hur många personer som maximalt får vistas i idrottslokalerna med hänvisning till pandemilagen, men det är upp till varje förening att se till att detta följs! Det är också upp till varje förening att tillämpa andra smittskyddsåtgärder såsom tillgång till handsprit, se till att det inte blir trängsel vid tex in- och utpassage, att träna i mindre grupper och att träna utomhus när det är möjligt. Omklädningsrummen kommer att vara fortsatt stängda.

Folkhälsomyndigheten har bra information om ansvar för varje enskild individ och ansvar för föreningen. Tänk noga igenom hur ni kan bedriva er träning på ett smittsäkert sätt!

Information till idrottsföreningar och träningsanläggningar om covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Ulrika Granfors
Förvaltningschef Kultur & Fritid