Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Information till fotbollsföreningar i Kungsbacka kommun
2021-05-28 17:45

Igår torsdag 27 maj höll regeringen presskonferens och informerade om lättnader av restriktioner med anledning av pandemin. Steg 1 träder i kraft 1 juni och innebär bland annat att:

• Deltagartaket för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster höjs.
  • Mindre läger och cuper tillåts för barn och unga.
  • Råd riktat till föreningar att inte anordna läger tas bort.
  • Matcher och tävlingar för vuxna utomhus tillåts.

Ni som förening har ansvar för att följa de restriktioner som gäller just nu.

Omklädningsrummen är fortsatt stängda

Tillsammans med smittskydd Halland har vi beslutat att fortsätta hålla omklädningsrummen stängda. Vissa omklädningsrum är öppna för att toaletterna ska kunna användas.

Troligen kommer omklädningsrummen att öppnas från 1 juli då steg 2 i lättnaden av restriktioner träder i kraft.

Här kan ni läsa mer:

Anpassning av smittskyddsåtgärder påbörjas 1 juni — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Max antal deltagare i sammankomster och i olika lokaler — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Läger och cuper sommaren 2021 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Med vänlig hälsning Ulrika Granfors
Förvaltningschef Kultur & Fritid

Ulrika.granfors@kungsbacka.se

Sommar Fotboll
2021-05-24 08:50
Under vecka 26 (28/6-2/7) kommer vi att arrangera sommarfotboll för flickor och pojkar.
Vi kommer att hålla till på Frillesås IP mellan 08.30 - 11.30 måndag till torsdag.
på fredagen är passet en aning längre då det hela asvlutas med korvgrillning på IP,  8.30-12.30

Alla elever i årskurs 1-2 är  välkommna att delta.

Kostnaden att delta i sommarfotbollen är 600kr, och för detta får man även en t-shirt

Forbollsektionen Frillesås FF
Kansli kvällar
2021-05-17 10:46

Hej Ledare,

jag kommer att ha 3 tillfällen med kanslikväll innan jag går på semester,

det blir endast 1 timma åt gången men det skall väl kunna fungera.

Onsdag den 26e maj kl 18.00-19.00

Torsdag den 3e juni kl 19.00-20.00

Onsdag den 16e juni kl 18.00-19.00.

så om du är ny ledare och behöver hjälp med något, nycklar kodbrickor, etc, etc , eller lämna tillbaka föreningens egendom om du sluta som ledare så är det bara att dyka upp,

Kansli Frillesås FF

Mats Elgstrand

NY e-post adress till Kansliet
2021-05-17 09:56

hej medlem,

vi har nu bytt e-post adress till kansliet och använder nu vårt domännamn i stället.

Ny adress är : kansli@frillesas-ff.se

vi kommer även successivt att byta ut yttreligare några post adresser, till: Ordföranden, Kassör, Sekreterare och Hälsocerifieringen, men där är vi inre riktigt ännu.

Anledningen är att när styrelse-medlem avgår och ny kommer istället så finns ju all mail-kommuninkation kvar då ju personen "ärver" e-post adressen.

kansli Frillesås FF

Våra gräsplaner
2021-05-10 10:13

Hej!

Torsdag den 13 maj öppnar vi gräsplanerna för alla åldrar.

jag har talat med Fritid om att vi inte hunnit lämna in samtliga matcher som skall spelas på gräset men de kommer att linjera som att schemat var fullt för oss tills vi kommar i kapp

Matse

Tabell Div 3 Damer