Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Nu är vår Display komplett med samtliga produker
2021-03-01 23:30
hej Medlem,
nu är vår display komplett med de Umbro produkter vi besluta att saluföra via vår webhop, som är belägen i Klubbhusets 2:a våning.
gå direkt via länken nedan
tanken är att du provar ut din storlek med hjälp av dessa kläder och sedan själv betsäller direkt på hemidan.

Klubbstyrelsen

Information efter regeringens avrådan från matcher, cuper och likande
2021-02-25 16:06
Igår förnyade regeringen och Folkhälsomyndigheten sin avrådan från att delta i matcher, cuper, läger och likande. Det undantaget som tidigare tillät enstaka matcher för yngre spelare tas nu bort.

Vi vill nu uppmana er alla att ta ert ansvar för att hålla nere på antalet nya kontakter. Ställ in alla eventuella planerade matcher och satsa på vardaglig träning på hemmaplan. Planera så att ni kan träna på ett så säkert sätt som möjligt.

Vi alla måste hjälpas åt och påminna varandra om att göra kloka val då vi fortfarande har en omfattande smittspridning i Kungsbacka och i hela landet.

Tänk på att:

• Hålla avstånd!
  • Använd inte omklädningsrummen. De är öppna för att kunna använda toaletter och ställa av sig skor men ska inte användas för ombyte.
  • Föräldrar och andra vuxna ska inte följa med in i träningsanläggningen. Om föräldrar glömmer behöver ledaren påminna.

Vi är medvetna om att det svänger fort och att det kommer nya direktiv ofta. Vi återkommer så snart vi har någon ny information.

---------------------------------------

Kungsbacka kommun

Kultur & Fritid

Beslut om idrott för äldre ungdomar som gällde från 6 februari gäller fortfarande
2021-02-19 14:21
Ingen ändring utan tidigare beslut gäller tillsvidare, se tidigare utskick nedan.

Förenings & förvaltningsstöd

Beslut om idrott för äldre ungdomar
2021-02-05 14:49
Igår torsdag meddelande regeringen att idrotts- och fritidsaktiviteter för ungdomar i gymnasieåldern födda 2002 och senare ska kunna hålla öppet (detta gäller alltså inte vuxna i idrottshallen).

De äldre ungdomarna undantas därmed liksom de yngre barnen från den nedstängning av kommunala idrotts och fritidsanläggningar som vi har för att minska smittspridningen.

Beslutet tas dock av respektive kommun och i Halland har vi under pandemin jobbat för att hålla Halland helt, det vill säga ha samma regler och anpassningar av verksamheter i hela Halland.

Vi samråder därför med de andra kommunerna i Halland och med Länsstyrelsen och smittskyddsansvariga på Region Halland.

Vi har idag beslutat att tillåta även de äldre ungdomarna födda 2002 och senare att idrotta i kommunala idrottsanläggningar, både inomhus och utomhus.

Det är dock viktigt att påpeka att föreskrifter och allmänna råd måste följas.

Detta gäller från och med den 6 februari.

Äntligen
2021-02-02 12:05
NU har vi fått allt (nästan) på plats för dig som är sugen på att beställa Frillesås FF kläder , träning, ledare och fritid...
allt du behöver göra är att gå in på vår hemsida och logga in på Sport Grossen (gå direkt)  och skapa ditt konto /klicka på bilden), väl inne på deras hemsida så kikar du på vad du vill köpa och sedan tar du tag i någon som har ledarnyckel så att du kan komma upp till 2a våningen för att prova ut din storlek, så det blir rätt från början.
Du lägger din order och betalar direkt till Sport Grossen.
Frakten är fri om du handlar för 1000kr, kommer du inte upp till det så kosta frakten 79kr.

LEDARE, du provar din storlek på Long Shorts, T-shirt, Woven Pants, Training Jacket eller Half Zip, sedan mailar du kansliet om din beställning till: frillesasff@telia.com

frågor på detta tar du med din kanslist.

Klubbstyrelsen
Tabell Div 3 Damer