Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

se här! en föreläsning för föräldrar
2021-04-08 16:27
Johan Fallby

Skapa en hållbar och framgångsrik idrott!
Temakvällar i april med Johan Fallby.
I april erbjuder vi två digitala temakvällar med
Johan Fallby. Kvällarna handlar om hur
föreningen och föräldrar kan skapa en hållbar
och framgångsrik idrott för barn och unga.
Utbildningarna är kostnadsfria och digitala. Du
väljer den som passar dig bäst.

Årets folkbildare
2021-04-02 11:47
Grattis Petra!

I veckan fick Petra Ahlmén pris för sitt enträgna arbete med att lära, engagera och utveckla FFF, ledarna och våra medlemmar genom bland annat Certifieringsarbetet, i sin roll som styrelsemedlem och ledare.

I många år har hon haft möten med våra ledare en gång i månaden, lärt dem föreningsgrunder, hur det fungerar att leda ett lag och samtidigt vara en bra ledare.
Hon har varit drivande i vårt arbete att försöka  vara jämställda, rättvisa och samtidigt nyfiken på alla nyheter inom fotbollen.

Allt detta har RF Sisu Halland noterat och premierar Petra med priset Årets Folkbildare i Halland.

Förutom äran, är priset 3000 kronor till Petra och 3000 kronor till föreningen, en tavla och blommor!

Vi är så stolta och glada för att ha dig i vår förening och tackar dig för all tid och kraft som du lägger ner på Frillesås FF.

Sandklefsfondens utdelning 2021
2021-03-31 19:30

Sandklefsfondens utdelning 2021

Ansökan om stipendier ur Sandklefsfonden Frillesås 210331.

Kommittén bestående av Lena Börjesson, Linda Vikingsson, Mattias Schyman, Petra Ahlmén och Anna-Karin Gustafsson.

Ett enhälligt beslut har fattats:

Ansökan 1

Pojkar -08 ansöker om 3500 kronor till ett träningsläger i Ulricehamn med många teamsövningar i fin miljö.

Laget beviljas 2000 kronor.

Ansökan 2

J 17 ansöker om 15000 kronor för att delvis bekosta ett träningsläger i Båstad.

Laget beviljas 8400 kronor.

Ansökan 3

Flickor 08/09 ansöker om 3000 kronor för att kunna genomföra aktiviteter tillsammans

och bygga kamratskap i sitt lag.

Laget beviljas 1800 kronor.

Ansökan 4

Flickor -06/07 ansöker om 5000 kronor för att genomföra ett läger i Frillesås.

Där vill man både satsa på fotboll och gemenskap.

Laget beviljas 2800 kronor.

Kommittén har beviljat stipendier på totalt 15 000 kronor ur Sandklefsfonden 2021.

Lagen som har beviljats stipendium har uppfyllt kriterierna.

För att erhålla angiven summa krävs återrapportering och kvitto till föreningens kassör under innevarande år.

Nu är vår Display komplett med samtliga produker
2021-03-01 23:30
hej Medlem,
nu är vår display komplett med de Umbro produkter vi besluta att saluföra via vår webhop, som är belägen i Klubbhusets 2:a våning.
gå direkt via länken nedan
tanken är att du provar ut din storlek med hjälp av dessa kläder och sedan själv betsäller direkt på hemidan.

Klubbstyrelsen

Tabell Div 3 Damer