Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

Hej Medlem/Ledare
2021-08-30 14:24

Vi har nu nöjet att meddela att vi öppnar upp vår kiosk i nästan full skala, dvs. med, korv, dricka, glass, kaffe mm mm.

Du som kommer att stå i vår kiosk, representerande ditt lag behöver nu tydligt fylla i blaketten över sålada produkter, kontanter och swish försäljning,och glöm inte att skriva under.
Vi försöker i möjligaste mån att hantera köp med swish....

Man fyller alltid i en blakett per säljande lag, stämmer av kassan före överlämnande till nästa lag osv. Kuvertet skall sedan lämnas i brevlådeförådet på 2a våningen!

Kassaskrin och dokument finns på sin vanliga plats

Kansli Frillesås FF

ändrade restriktioner i kommunen
2021-07-01 17:39

Hej

Idag den 1 juli ändras de restriktioner och råd som gäller med anledning av pandemin.

Våra idrottsanläggningar är öppna för alla sedan en tid tillbaka men nu öppnar vi även omklädningsrummen. Det är viktigt att fortsätta hålla avstånd, undvika trängsel och följa de råd och rekommendationer som finns kvar.

Det är nu också tillåtet att ordna cuper och läger utan begränsning men kom även här ihåg att de allmänna råden för individer och verksamheter kvarstår. Pandemin är inte över även om smittspridningen går ner och vi går mot ljusare tider.

Läger och cuper sommaren 2021 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

En riktigt skön sommar önskar vi er! Föreningsservice är bemannade hela sommaren och ni når oss som vanligt på kulturochfritid.foreningsservice@kungsbacka.se eller 0300-83 42 16.

Föreningsservice
Kungsbacka kommun
Kultur & Fritid

NY e-post adress till Kansliet
2021-05-17 09:56

hej medlem,

vi har nu bytt e-post adress till kansliet och använder nu vårt domännamn i stället.

Ny adress är : kansli@frillesas-ff.se

vi kommer även successivt att byta ut yttreligare några post adresser, till: Ordföranden, Kassör, Sekreterare och Hälsocerifieringen, men där är vi inre riktigt ännu.

Anledningen är att när styrelse-medlem avgår och ny kommer istället så finns ju all mail-kommuninkation kvar då ju personen "ärver" e-post adressen.

kansli Frillesås FF

Har du råkat ut för en idrotts skada?
2021-04-30 10:31

Folksam basförsäkring via riksidrottsförbundet.

Denna försäkring gäller samtliga föreningsmedlemmar som skadas via aktiviteter i Frillesås FF

Motionerade medlemmar. (tack vare en tilläggsförsäkring som föreningen tecknat)

Ideella ledare funktionärer och domare.

Den innehåller dels:

Olycksfallsförsäkringen gäller för ideella ledare, tränare, domare, funktionärer och förtroendevalda.

Olycksfallsförsäkringen kan ge ersättning för akuta kostnader för vård och behandling, invaliditet och dödsfall.

Även aktiva spelare alla åldrar. (via sina licenser)

De aktiva ungdomarna och barnens olycksfall försäkring ligger inom deras respektive licenser och rapport av skada eller olycksfall då gäller samma kontakts info som nedan.

För mer information om försäkringen, följ bifogad länk.

file:///C:/Users/emeli/Downloads/S12840_19-05%20(1).pdf

E-post foretag@folksam.se

Måndag – fredag 7.30-17.00

STORT TACK
2021-04-22 11:08

till alla som medverkade till en fantastisk GUTZ försäljning.

Vi nåde över våra mål och ni bidrog alla till denna succé.

Som ni alla vet är den kollektiva insatsen livsviktig i en förening som drivs utan vinstintresse för att så många barn, ungdomar och vuxna skall få idrotta till en vettig peng.

Vi i styrelsen är stolta över det engagemang och vilja ni alla visat och att vi tillsammans kan uträtta stora saker.

Tack,

Tabell Div 3 Damer