Välkommen till Frillesås FF
Vi bedriver Fotboll och Innebandy och har för närvarande ca 596 medlemmar, där 406 är aktiva varav ca 328 är under 21 år

ändrade restriktioner i kommunen
2021-07-01 17:39

Hej

Idag den 1 juli ändras de restriktioner och råd som gäller med anledning av pandemin.

Våra idrottsanläggningar är öppna för alla sedan en tid tillbaka men nu öppnar vi även omklädningsrummen. Det är viktigt att fortsätta hålla avstånd, undvika trängsel och följa de råd och rekommendationer som finns kvar.

Det är nu också tillåtet att ordna cuper och läger utan begränsning men kom även här ihåg att de allmänna råden för individer och verksamheter kvarstår. Pandemin är inte över även om smittspridningen går ner och vi går mot ljusare tider.

Läger och cuper sommaren 2021 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

En riktigt skön sommar önskar vi er! Föreningsservice är bemannade hela sommaren och ni når oss som vanligt på kulturochfritid.foreningsservice@kungsbacka.se eller 0300-83 42 16.

Föreningsservice
Kungsbacka kommun
Kultur & Fritid

Ungdomsledarstipendier
2021-06-23 15:54

Hej på er!

Nu är det dags att nominera er föreningshjälte!

Engagerad. Stöttande. Lyhörd. Det finns många ord som passar en riktigt god ledare. Vi söker de 10 bästa!

Varbergs Sparbank delar genom Sparbanksstiftelsen Varberg ut tio stipendier på vardera 10.000 kronor till ideellt arbetande ungdomsledare i föreningar,

klubbar och organisationer som finns inom Varbergs Sparbanks verksamhetsområde och som har ungdomsaktiviteter på sitt program.

Även föreningen som ledaren är aktiv i får 10.000 kronor.

Vi har precis öppnat för att lämna nomineringar till årets ungdomsledare 2021.

Nomineringsformuläret är öppet fram till 15 augusti.

Det vore toppen om ni kunde se till att sprida den här informationen inom er förening, till ledare och föräldrar så vi får in många bra förslag på duktiga ledare.

Med detta ökar ju även chanserna för er förening att få ett extra bidrag.

Här hittar ni information och nomineringsformulär på vår hemsida:

Ett litet filmklipp med några härliga ögonblick från utdelningen 2020:

Hjälp till att dela vårt inlägg på facebook:

Lycka till!

Passar också på att önska er alla en riktigt HÄRLIG SOMMAR!!

Mattias Göök
Marknad & Kommunikation

Varbergs Sparbank AB (publ)
mobil +46 72 519 54 38

Vxl +46 340 666000

mattias.gook@varbergssparbank.se

www.varbergssparbank.se

Information till fotbollsföreningar i Kungsbacka kommun
2021-05-28 17:45

Igår torsdag 27 maj höll regeringen presskonferens och informerade om lättnader av restriktioner med anledning av pandemin. Steg 1 träder i kraft 1 juni och innebär bland annat att:

• Deltagartaket för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster höjs.
  • Mindre läger och cuper tillåts för barn och unga.
  • Råd riktat till föreningar att inte anordna läger tas bort.
  • Matcher och tävlingar för vuxna utomhus tillåts.

Ni som förening har ansvar för att följa de restriktioner som gäller just nu.

Omklädningsrummen är fortsatt stängda

Tillsammans med smittskydd Halland har vi beslutat att fortsätta hålla omklädningsrummen stängda. Vissa omklädningsrum är öppna för att toaletterna ska kunna användas.

Troligen kommer omklädningsrummen att öppnas från 1 juli då steg 2 i lättnaden av restriktioner träder i kraft.

Här kan ni läsa mer:

Anpassning av smittskyddsåtgärder påbörjas 1 juni — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Max antal deltagare i sammankomster och i olika lokaler — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Läger och cuper sommaren 2021 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Med vänlig hälsning Ulrika Granfors
Förvaltningschef Kultur & Fritid

Ulrika.granfors@kungsbacka.se

NY e-post adress till Kansliet
2021-05-17 09:56

hej medlem,

vi har nu bytt e-post adress till kansliet och använder nu vårt domännamn i stället.

Ny adress är : kansli@frillesas-ff.se

vi kommer även successivt att byta ut yttreligare några post adresser, till: Ordföranden, Kassör, Sekreterare och Hälsocerifieringen, men där är vi inre riktigt ännu.

Anledningen är att när styrelse-medlem avgår och ny kommer istället så finns ju all mail-kommuninkation kvar då ju personen "ärver" e-post adressen.

kansli Frillesås FF

Våra gräsplaner
2021-05-10 10:13

Hej!

Torsdag den 13 maj öppnar vi gräsplanerna för alla åldrar.

jag har talat med Fritid om att vi inte hunnit lämna in samtliga matcher som skall spelas på gräset men de kommer att linjera som att schemat var fullt för oss tills vi kommar i kapp

Matse

Tabell Div 3 Damer