SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frillesås FF
Fotboll
F 14

Välkommen till fotboll för flickor födda 14

Nu har vi fått våra träningstider för säsongen 2023.

Vi kommer träna på:

Tisdagar 17:00-18:15

Torsdagar 17:45-19:00

 

Vi kör igång med träningarna Tisdagen den 18 April. Skulle det vara så att vädret ej tillåter oss att gå på gräs så återkommer vi i mail med info om hur vi lägger upp våra träningar. Men förmodligen blir det lite löpträning, fotboll på konstgräset osv. Men mer info om så fallet är längre fram.

 

Vi ser fram emot en ny säsong ihop med er!

 

Övrig info kommer på föräldramötet som vi har i början av säsongen.

 

Vi som är ledare för flickor födda 2014:

 

Jennica  0708730451

Catrin  0704280626

Tobias 0723366229

Truls 0733740164

Moa 0708339887

 

 

Försäljning OBS snabba puckar
2023-05-29 07:28

Hej på er!

 

Ledsen för snabba puckar från föreningens håll. Men som ni säkert såg redan i fredags är det nu dags för vårens försäljning i föreningen. 

Dock går allt fort och deadlines är kort, och jag ber därför Grupp ett att prata ihop er och agera snabbt. 

Jag förstår att det inte är ultimat, men hjälps vi åt så går det lätt.

 

Redan nu på onsdag-torsdag ska olivflaskorna hämtas ut i garaget. 

Hur ni vill göra för att få det så enkelt och smidigt avgör ni själva, men jag finns självklart här som stöd då jag roddat i försäljningarna tidigare. Nytt för i år är att alla lagen får egna QR-koder vilket gör att ni ej behöver hantera pengar, BRA av föreningen!

 

 

För att få rullans på allt som ingår i föreningslivet så har vi ju delat in er föräldrar i olika grupper under år 2023. Så är man ansvarig för försäljning i år, så är man inte det nästa år. Vi delar på ansvaret.

 

En glädjande nyhet som vi glömt dela med oss av är ju att Sofie har anslutit som ledare. Sofie är Frejas mamma och alla tjejerna känner ju henne väl sedan innan. Men vi är glada att vi utökat vårt ledarteam.

 

Vi har också från start två nya tjejer. Milizza som varit med litet tidigare säsonger är igång igen, samt en tjej som heter Joudi. Så kul när truppen utökas!

 

 

En kallelse för träningslägret har skickats ut igen, denna är definitiv och vi ber er läsa igenom noggrant och svara i god tid så att vi kan planera med alla mat och förberedelser.

Detta träningsläger är ju så klart för att vi ska spela fotboll och ha kul, men störst vikt lägger vi på värdegrundsarbetet, samspelet mellan pojkar och flickor. Jobba bort eventuella klyftor, dra fördelar av varandras olikheter och att lyfta varandra, oavsett kön.

Ett viktigt läger som jag hoppas alla tjejer kan vara med på. Känner någon att det är lite läskigt så har vi full förståelse för det och kommer ta hand om ert barn på bästa sätt ändå.

 

Bifogar åter igen föräldragrupperna så att ni ser vilka som är ansvariga för de olika delarna under året. (Har uppdaterat lite då vi fått nya samt då Sofie har gått in som ledare.

Föräldragrupper 2014

 

 

Mvh Ledarna F 14.

 

 

 

Info Föräldragrupper 2023
2023-05-03 21:12

Föräldragrupper 2023

 

Nu har vi satt ihop föräldragrupper för år 2023. Då vi ej fick in några frivilliga valde vi att lotta ut ansvaret och fördela det någorlunda rättvist hos alla. 

 

Ansvar och grupper kommer rotera för varje år.

 

 

Det kommer inte finnas någon SMS grupp då funktionen inte fungerar. 

Vill man ha tag på oss ledare så finns våra mobilnummer på denna sida.

 

Om ert barn ej kommer på träning, skicka ett sms eller lägg som "ej tillgänglig" under aktuellt pass i sportadmin.

 

Vill också påminna om att ha koll på våra träningstider som ligger i sportadmin och lyfter vikten av att tjejerna är på plats ombytta och klara i god tid.

Behöver ni hjälp med att få dit ert barn så hör av er så hjälps vi åt.


Vet ni också med er att ert barn kan ha  svårt med energi i slutet på dagen så skicka gärna med en frukt eller liknande.

 

Under dokument hittar in ansvarsområden för året.

 

Mvh ledarna

Från föräldramöte
2023-04-24 21:36

I torsdags den 20/4 hade vi ett föräldramöte. 

Här kommer infon som vi tog upp så att ni alla kan ta del av den nu i efterhand.

 

* Vi som leder tjejerna i år är, Jennica, Catrin, Truls och Tobias. Men vi ser gärna att någon mer vill vara med och leda dessa underbara tjejer framåt. Är ni intresserade hör av er till någon av oss. Man behöver inte binda upp sig på varje träning eller kunna massa fotboll. Var en engagerad vuxen och stötta upp så mycket du själv kan och vill. Vi är tacksamma för allt.

 

* Träningstider: tisdagar 17:00-18:15, torsdagar 17:45-19:00

- Vi ser att ALLA tjejer är på plats tills dess att träningen börjar. Uppstarten vi har gemensamt är viktig för sammanhållningen och det är vid det tillfället vi har möjlighet att se alla och höra på alla. 

- Har ni svårt att hinna i tid, hör av er till någon av ledarna så hjälps vi åt.

- Alla ska ha skor, benskydd och vattenflaska med sig till träningen.

- Om man ej kan vara med på en träning så går man in i sportadmin och markerar sig som ej tillgänglig den dagen. Detta för att vi ledare ska ha koll på hur många vi blir inför varje träning då vi lägger mycket planering för att få ihop bra och inspirerande övningar.

 

* Vi har anmält två lag till Varbergsalliansen. Helgerna vi har sammandrag nu under våren är: V. 20, 22 och 24. Vi har hemmansammandrag till hösten.

- Under våra sammandrag så har vi sockerförbud mellan matcherna. Det är ni föräldrar som ansvarar för att detta sköts. Efter att matcherna är slut så är det ni som bestämmer huruvida ert barn får äta godis eller ej. 

 

* Meddela oss ledare om ert barn är intresserad av att hjälpa de yngre samt äldre lagen vid match om behov finns.

 

* Vi kommer starta en sms-grupp inom kort där endast ledarna ser era sms, men ledarnas sms går ut till alla. Vid snabb kommunikation så använder vi den sms-gruppen. (Men den kommer lite längre fram)

 

* Två föräldrar per år kommer vara ansvariga för övriga saker som tillkommer vårt lag och förening. Det kommer vara att styra upp scheman för ansvar när det delegeras ner till oss som kioskschema, försäljning osv. Vi ser gärna att ni anmäler er frivilligt. Man ansvarar för ett år åt gången och sedan blir det några nya som får ta över. Har vi inte fått fram några frivilliga innan 1/5 så kommer lotten få avgöra. ALLA kommer få ta ansvar någon gång. Meddela Jennica på 0708730451 om du vill beta av ditt ansvar nu i år.

 

 

* Vi ansökte i år om ett bidrag från Sandklevsfonden för att ha ett träningsläger ihop med pojkar födda 2014. Syftet är att ta bort klyftan mellan de olika könen och skapa större fokus på fotbollen, lek och gemenskap oavsett kön. 

Lyckligtvis fick vi ett bidrag på 3000 kronor och ett träningsläger kommer hållas lördagen den 10/6-11/6. 

Start 13:00 (alla barnen äter lunch hemma innan)

Träningar, matcher och värdegrundsarbete kommer fokus ligga på dag ett. På kvällen äter vi pizza gemensamt och leker massa lekar och övernattning för de som vill.

Dag två startar vi upp med frukost gemensamt (även för de barnen som valt att sova hemma) 

Sedan fotboll, lekar och tävlingar fram till lunch.

Mer info om detta kommer i en kallelse under veckan. 

Svara på denna så fort som möjligt så vi vet hur många vi blir och kan planera bättre.

 

* Vi har en tanke på att vara med i Åsa cupen i år. Under veckan kommer även en kallelse till denna som vi vill ha svar på fort så vi vet hur många lag vi ska anmäla.

 

 

Vid frågor kontakta någon av oss ledare.

 

/Ledarna

 

Träningstider 2023
2023-03-29 08:59

Nu har vi fått våra träningstider för säsongen 2023.

Vi kommer träna på:

Tisdagar 17:00-18:15

Torsdagar 17:45-19:00

 

Vi kör igång med träningarna Tisdagen den 18 April. Skulle det vara så att vädret ej tillåter oss att gå på gräs så återkommer vi i mail med info om hur vi lägger upp våra träningar. Men förmodligen blir det lite löpträning, fotboll på konstgräset osv. Men mer info om så fallet är längre fram.

 

Vi ser fram emot en ny säsong ihop med er!

 

Övrig info kommer på föräldramötet som vi har i början av säsongen.

Försäljning
2022-09-30 07:22

Hej på er.
Tusen tack för en rolig och fin avslutning igår! Vilket engagemang från er alla föräldrar. Vi är tacksamma för er och era fina barn!

Hoppas det går bra med försäljningen. Till er som inte kommit igång än så kan jag tipsa er om att ställa er tillsammans med era barn utanför exempelvis Coop, så vips är allt sålt på en lite stund. Även att låta barnen ta på sig Frillesås tröjan och knacka dörr ger effekt. 
Vi är visserligen många som säljer då hela föreningen säljer. MEN det är också många hushåll i Frillesås som INTE säljer och som gladeligen stöttar föreningslivet och barn som anstränger sig. SÅ kom igen, detta klarar vi.

När ni sålt klart så swichar ni mig på 0708730451 och skriver era barns namn i kommentaren. 
Även lotterna redovisas till mig.

Söndagen den 16/10 så finns det möjlighet att lämna tillbaka de godislådorna som ni ej lyckas sälja till mig. Vi bor på Smealyckevägen 6A och skicka ett sms innan ni kommer.

Lotterna är obligatoriska och får ej lämnas tillbaka.

Sedan gällande matchkläderna. Dessa ska tvättas och lämnas tillbaka till mig innan torsdag nästa vecka. Även till de tjejerna som ska vara med på innebandyn så ska de tvättas och lämnas in till mig. Innebandyn kommer kvittera ut nya matchställ åt tjejerna när det är dags.

Har man frågor eller funderingar på ovanstående punkter så är ni välkomna att ringa eller skicka ett sms.

Lycka till med försäljningen nu, och om man vill ha fler lådor godis hör man också av sig till mig.

Mvh Jennica

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 14/06 17:42 
Fotbollssektionen, 20/04 12:13 
Fotbollssektionen, 14/10 10:41 
Fotbollssektionen, 08/10 12:35 
Nyheter från föreningen
Frillesås FF, 26/05 15:40 
Frillesås FF, 26/05 07:23 
Frillesås FF, 22/05 18:34 
Frillesås FF, 24/04 20:30 
Frillesås FF, 01/03 18:10 
Frillesås FF, 07/02 19:04 
 
Vi är en hälsocertifierad förening
Gynna våra Sponsorer
Huvud Sponsor
Guld Sponsor